in

Osvetlila je scenu svojom haljinom: Pojavila se kao BOGINJA SUNCA, istakla se svojim glamuroznim stilom

Sinoć je počeo jedan od najvažnijih filmskih festivala, Venecija film festival, a sve do 11. septembra imaćemo zadovoljstvo da uživamo u premijerama sjajnih filmova i deflieu slavnih dama na crvenom tepihu. Sinoć su se zvanice okupile na otvaranju festivala, a poznate lepotice paradirale su u elegantnim i otmenim izdanjima u kojima su prefinjenost i umerenost igrale glavnu ulogu sa tek ponekim vatrenim izdanjem detaljem.

Poznati italijanski model Bjanka Balti je sve žene bacila u senu kada se pojavila u žutoj haljini

Profimedia

 

Bjanka Balti je na crvenom tepihu paradirala u raskošnoj haljini koja je u svakom smislu efektna. 

Što se nas tiče, ona prolazi sa najvećim ocenama. U svetu mode ne postoji kompaktnija boja od žute. Treba je nositi sa gracioznošću, sa neverovatnom ženstvenošću. Za paradu ceremonije otvaranja Venecije 78, Bjanka je osvetlila scenu. Zagrejala ju je nijansama žute. Istakla se među svim lepo odevenim damama.

Profimedia

 

Moramo reći da je, pored neverovatne lepote haljine, Bjanka na Venecijanskom filmskom festivalu 2021. na sebi istakla i druge modne detalje. Haljina osim boje, ostavlja pečat i zbog velikih talasastih nabora, njen izgled je glamurozan, pogodan za tako važan događaj. Dodaci su naglasili konačni rezultat, povećavajući lepotu haljine koju ne može svako da iznese.

 

 

Čudo NEVIĐENO na OLIMPIJADI: Bila je favoritkinja za MEDALJU, a onda je uradila nešto i potpuno ŠOKIRALA ceo SVET

Unuk GODINE: Aleksandar je OPET našminkao svoju BAKA MIKU iz Ivanjice i ona sada izgleda kao FILMSKA DIVA