in

Ona je unuka slavne Grejs Keli, najlepše glumice IKADA: Povukla je na nju PREFINJENOST i FRANCUSKI ŠARM, a važi za IKONU STILA

Kada kažemo Grejs Keli, pomislimo na lepotu, šarm i prefinjenost. Kada pogledamo njenu unuku, shvatimo da je slavna glumica uspela da prebaci neku magiju i na svoje potomke. Šarlot Kaziragi je njena unuka koja je definitivno lepotu povukla na baku.

Profimedia

 

Ćerka princeze Monaka Karoline i unuka slavne Grejs Keli, kao potomak aristokratske porodice, od malih nogu se pojavljuje na raznim mondenskim društvenim i sportskim događajima, a od malih nogu pokazuje istančan ukus i stil koji se nije previše menjao tokom godina, prenosi Elle.

Profimedia

 

 

Često je učestvovala na takmičenjima, a zapažena je i u modnim krugovima, pa je tako postala ambasador Gučijeve konjičke kolekcije, a kasnije i kozmetike. Pored Gučija, mogla se videti i u kreacijama Sen Lorana i Đabatiste Valija, a postala je i ambasador Šanela, modne kuće sa kojom je njena porodica povezana generacijama.

Profimedia

 

Šarlot Kaziragi je veliki zaljubljenik u pisanu reč i filozofiju, pa je osnovala društvo ‘Les Racontres Philosophikues de Monaco’, koje promoviše filozofiju organizovanjem događaja i diskusija, a u okviru saradnje sa Šanelom održala je književne susrete sa piscima. koji su svojim delovanjem doprineli oslobođenju žena. Kada je moda u pitanju, Šarlot jednako nonšalantno nosi jahaće uniforme, farmerke i patike, kao i glamurozne toalete etabliranih modnih kuća koje dočaravaju imidž njene bake. Ipak, najčešće se može videti u midi i mini haljinama i suknjama, a kada bira dugačke haljine, one često imaju siluetu i duh art deko perioda.

Verna je istoj istoj frizuri godinama. A to je brao kosa do ramena.

Profimedia

 

Kada je šminka u pitanju, baš kao što zamišljamo ideal francuskog šika, njen ‘no make up – make up look’ je veoma sveden.

Šarlot zna kako da prefinjenim kombinacijama haljina i kaputa unese urbani ‘dodir’.

BONUS VIDEO