in

Omiljene cipele su promenile BOJU, a ne biste da ih bacite? Premažete ih OVOM tečnošću koju sigurno imate u NESESERU i biće kao NOVE

Znate onaj osećaj kada se probudite posle izlaska i shvatite da su vam cipele promenile boju? Imate utisak da ste pokupili od svega po malo na njima i da je žurka bila na nekoj livadi, a ne u klubu.

Tada bismo ih samo prebrisali krpom i nastavili kao da se ništa nije desilo, međutim to je samo privremeno i ne tako delotvorno rešenje. Jedna devojka je postala hit na tviteru zbog revolucionarnog rešenja.

Kiri O’Hagan koja je otkrila sjajan trik za čišćenje cipela sa prevrnutom kožom. Suočena sa jezivo prljavom obućom posle izlaska, ali lukava Kira je upotrebila micelarnu vodu i… Razlika je nebo-zemlja.

Micelarna voda se koristi isključivo za čišćenje lica, ali je sada dobila još jedno zvanje – magični čistač cipela. Jednostavno je, natopite pamučnu krpu micelarnom vodom i laganim pokretima pređite preko obuće od prevrnute kože. Nema na čemu. Takođe, isti princip možete da ponovite i na platnenim patikama.

Od običnih žena do VANSERIJSKIH lepotica: Frizerka i šminkerka svojim trikovima žene dovode do NEPREPOZNATLJIVOSTI