in

Neobavezna i luda: Atraktivna frizura koja će biti popularna u JESEN, a suši se PRIRODNO

Ovog leta, ali i u nadolazećoj jesenskoj sezoni, bob je idalje jedna od najpoželjnijih frizura. Volimo ga jer je svestran, može se nositi na različite načine, a bilo koja verzija bob frizure nije greška.

Ipak, jedna je varijanta boba posebno u fokusu – radi se o tzv. crop bobu, odnosno kratko sečenom bobu koji je bio pravi hit devedesetih godina prošlog veka, kad su ga obožavale sve devojke.

Nosile su ga, na primjer, Kameron Dijaz u filmu “Svi su ludi za Meri”.

 

 

Nosila ga je čuvena Naomi Kembl na modnim pistama. 

 

 

Ne samo u modnom, nego i u svetu lepote, trendovi odlaze i vraćaju se, pa tako trendseterke u fokus ponovno vraćaju crop varijantu bob frizure. Jedna od devojaka koja ga je prva nosila bila je Hana Kleit, model kojoj ovakva retro-verzija pristaje izvrsno. 

 

 

Luk Hersheson, jedan od najboljih londonskih stilsita kose, za “Glamur” je objasnio kako postići ovakav izgled. Stilista kaže kako je šišanje najvažnije, a ono ne sme biti jako precizno. Šišanjem se želi postići da kosa izgleda kao da se niste šišali nekoliko nedelja, a ne kao da ste tek izašli iz frizerskog salona. Treba izgledati opušteno, imati teksturu koja podseća na devedesete godine. 

 

 

 

Retki su ljudi sa ovim DAROM: Pogledajte dobro, ako na ovim mestima imate mladež suđeno vam je da uživate u BOGATSTVU