in

NEKADA je IZGLEDALA kao BOGINJA: Linda Evanđelista se krila punih ŠEST GODINA, a sada se “DEFORMISANA” prvi put pojavila na NASLOVNICI MAGAZINA!

Stajala je rame uz rame sa Naomi, Sindi i Klaudijom, ali za razliku od njih, Lindu Evanđelistu nismo mnogo primećivali poslednjih godina. Sada se prvi put, nakon teških šest godina ponovo fotografisala za naslovnu stranu magazina “People”.

Tim povodom, nekada[nja lepotica je otkrila da se njeno lice trajno deformisalo zbog kozmetičke procedure kojoj se podvrgla.

Inaće nus pojave joj je izazvala neinvazivna tehnika smanjenja sala “CoolSculpting”.

Ova procedura kojoj se podvrgla kroz sedam tretmana kako bi smanjila “masne” ćelije u periodu od avgusta 2015. do febrauara 2016. godine, napravila je upravo suprotno.

 Nakon tretmana, Linda se ugojila i njeno lice i telo su postali gojazni. To je svakako moguća posledica pomenute intervencije, ali bivša manekenka tvrdi da nije bila upozorena. Sada je tužila kompaniju koja stoji iza ovih tretmana i traži odštetu od 50 miliona dolara.

O svemu što se događalo, sada je prvi put progovorila i to ekskluzivno za magazin “People”.

 

– Više ne gledam sebe u ogledalu. Taj odraz ne liči na mene. Fizički, više sebe ne prepoznajem, ali ne prepoznajem ni sebe kao osobu – razočarano je rekla Linda Evanđelista.

Nus pojava koju je doživela zove se paradokical adipose hiperplasia (PAH) i iako se retko dešava tokom procedure CoolSculpting, postoji šansa da se javi. Tada organizam reaguje tako što počinje da proizvedi lipocite ili masne ćelije ne bi li nadoknadile one koje se tokom zahvata zamrzavaju. Pri tome, te ćelije počinju da se grupišu i formiraju tvrdu masu na mestima gde je procedura bila izvedena a to se dešava u manje od jedan odsto slučajeva.

 

Linda tvrdi da nikada nikakvo upozorenje nije dobila, iako bi to trebalo da bude uobičajena procedura koja se sprovodi pre bilo kakve intervencije. Posle nekoliko meseci primetila je otoke, a salo se gomilalo na njenoj bradi, butinama i grudima, a ona nije imala pojma o čemu se radi.

Započela je stroge dijete i izgaldnjivala se verujući da se samo ugojila. Međutim, ishrana nije imala veze sa onim što se njenom telu dešavalo. Kako je potvrdio njen advokat, čim je dobila dijagnozu lekar koji je ustanovio o čemu se radi kontaktirao je firmu preko koje je Linda radila zahvat i oni su se ponudli da joj plate liposukciju, ali samo pod uslovom da ukoliko na to pristane.

Trebalo je da  potpiše ugovor na osnovu koga neće smeti javno da ih tuži. Linda nije želela da prihvati ovu nepristojnu ponudu  i na kraju sama platila dve liposukcije. Objasnila je  da su bile izuzetno bolne i da nisu dale nikakve rezultate. Nosila je steznike, umetke za kompresiju i slična pomogala, ali ništa nije pomagalo, samo su se stvarali podlivi.

Linda je među retkim javnim ličnostima koje su odlučile da progovore otvoreno o negativnim efektima estetskih zahvata.

Profimedia

 

– Nadam se da mogu nekako da se oslobodim bar dela sramote koju osećam i da ću pomoći drugim ljudima koji su u sličnim situacijama. Neću više da se krijem – rekla je ona.

– Danas sam učinila veliki korak ka ispravljanju sveg lošeg što sam preživela i skrivala više od pet godina. Svima onima koji me prate i pitaju se zašto nisam radila dok su karijere žena mojih godina i dalje trajale, razlog je CoolSculpting procedura kompanije Zeltiq’s. Uradili su suprotno od onog što su mi obećali. Povećalo se a nije se smanjilo masno tkivo i ostavili su me zauvek deformisanom iako sam išla na dve vrlo bolne korektivne operacije. Ostala sam, kako mediji kažu, “neprepoznatljiva” – rekla je Linda.

 -Želela bih da izađem na ulicu uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe – poručila je Linda Evanđelista, koja je uzgred dodala da je patila i od depresije, ali da sada više jednostavno ne želi da se skriva.

 

 

Žene su "OPSEDNUTE" ovim začinom i tvrde da od njega rastu USNE: Kozmetičarka Svetlana objašnjava koliko dugo CIMET utiče na volumen usana

Poznati MUŠKARCI koji ne zaziru od ESTETSKE hirurgije: Miki Rurk ne liči na sebe, Bred je sredio uši, Eminem lice, a mnogi su se iznenadili u vezi PUTINOVIH korekcija