in

Naša poznata manekenka se prepolovila nakon TRI TRUDNOĆE: Jela je DVE NAMIRNICE i ludački spržila kalorije

Nekadašnja manekenka i Miss Universe Serbia 2004. godine, Dragana Dujović, uspela je da posle rođenja svojih mališana, petogodišnjeg Nika, trogodišnje Niki i jednoipogodišnjeg Luke, dovede svoju liniju do perfekcije. Ipak, Dragana kaže da to nije bio nimalo lak proces budući da se ugojila čak 35 kilograma.

Printscreen/Instagram

 

Ova zanosna plavuša koja od 2014. živi na Floridi, gde je udata za jednog od najboljih hirurga za transplantaciju kose na svetu, Breta Boltona, ističe da je u svakoj trudnoći tamanila razne slatke đakonije, ali i ajvar koji joj je porodica redovno slala.

Printscreen/Instagram

 

– Svaki put kad sam bila u drugom stanju, jako sam se ugojila. Upravo u tom periodu, između ostalog, počela sam da jedem ogromne količine ajvara, bez koga više i ne mogu. Moja deca naknadno nisu ni imala izbora, nego da ga zavole, a porodica mi svaki mesec iz Srbije šalje bar po 10 tegli – kaže Dragana i otkriva kako je smršala.

 

 

– Moj recept su kokice i jogurt. Uvek bi mi trebalo oko šest meseci da se vratim na kilažu iz perioda kada sam imala 20 godina. Genetski imam elastičnu kožu i atletski sam građena, što je sigurno olakašavajuća okolnost. Osim toga, imala sam lake trudnoće i skoro do samog kraja sam, čak i tako ogromna, trčala na traci – priča manekenka i priznaje kako je oduvek želela veliku porodicu, a kako njen suprug ima tri brata i sestru, želje su im se poklopile. Ipak, plan nije bio da razlika među njihovim mališanima bude tako mala.

 

 

– Mada sam želela troje dece, nisam zamišljala da će se sve desiti tako brzo. Moj muž je oduševljen i hteo bi još dece. Nakon što smo dobili prvog sina Nika, razmišljali smo o devojčici. Jedva da je prošlo osam meseci i samo što sam skinula kilograme, opet sam bila trudna. Kada smo dobili Niki, sa njima dvoma već je bio haos i nisam ni razmišljala o trećem detetu u skorije vreme. Ipak, dogodilo se da ostanem trudna i iskreno istovremeno sam i plakala i smejala se kada sam to saznala. Luka nas je u svakom pogledu potpuno iznenadio, došao je sasvim neočekivano i ne liči ni na koga. Međutim, sve je bilo u redu, jer mi je muž zaista velika podrška, toliko da se čak i on ugojio. Sa 15 kilograma viška prošao je bolje od mene, ali bilo je kao da je i on trudan – šali se Dragana, koja uživa u Majamiju i veruje da joj tropska klima pomaže da bude u top formi.

 

 

– Ovde ne morate da vežbate non – stop da biste bili fit. Klima je takva da sam stalno u nekoj akciji. Svakodnevno sam napolju sa decom, često smo u parku ili ih stavim u kolica i džogiram, vozim rolere, plivam. Idem na bikram jogu koja se radi na temperaturi od 40 stepeni i to daje dodatnu čvrstoću mojim mišićima. Nisam opterećena, ali vodim računa o ishrani. Jedemo dosta ribe i kuvanu hranu, ali ne mogu da odolim ni hamburgerima i kobasicama. Najvažnije je da sam srećna i uživam u životu, jer je to ključ svega – iskrena je ova tridesetsedmogodišnjakinja

Botoks nije potreban kada imate ova dva proizvoda i Dženifer Lopez ih koristi još od DVADESETE godine

Žene su "OPSEDNUTE" ovim začinom i tvrde da od njega rastu USNE: Kozmetičarka Svetlana objašnjava koliko dugo CIMET utiče na volumen usana