in

Najslađa letnja HALJINA za manje od 2.000 dinara – rešiće sve modne dileme

Kao što je zimi najzahvalnije da imate crnu haljinu, koja je uvek trendi modni komad, mnogo je razloga zašto je lagodna bela haljina komad koji bi svaka žena sa pravom poželela da ima u garderoberu za toplo vreme – zato što će svakako rešiti svaku dilemu šta da obučete na vrelom letnjem danu, i to tako da ni u jednoj prilici ne izgleda neprikladno.

Elem, u svim ostalim okolnostima – bela haljina može biti i dovoljno ležerna i nepretenciozna ali i elegantna i pompezna. U njoj dobro možete izgledati i na pikniku i na prijemu. Beloj boji savršeno pristaje svaki stil, pa tako bela haljina podjednako dobro može da izgleda i ukoliko je minimalistička ili pak boho, romantična sa vezom i čipkom. Ipak, najlepše je kada se svedeno i raskošno sretnu u jednom modelu poput ove retro haljine iz nove Stradivarius kolekcije.

 

 

Trendi devojke biraju upravo ovakve modele za kreiranje svakodnevnog stajlinga kombinujući ih na svoj kul način: sa nehajno zavezanom muškom plavom košuljom ili blejzerom prebačenim preko ramena, pletenom  torbom i nude sandalama.

Zbog njih MERILIN MONRO pada u senu: Pet FATALNIH CRNKI Holivuda koje nikada neće biti ZABORAVLJENE