in

“Najradije bih svuda išla dlakava”: Ova izjave žene iz Srbije SILNO JE naljutila muškarce, a mi smo se ŠOKIRALI šta su joj sve izgovorili

 

Nedavno se na popularnom forumu “Ispovesti.com” pokrenula debata u vezi žena i dlaka na telu. Inicijalna kapisla je bila objava jedne anonimne žene koju prenosimo u celosti:

– Iskreno volela bih da se vrati vreme kada je bilo normalno da žene idu dlakave. Ne mogu više da se depiliram na sve strane – noge, ruke, intimna zona, brkovi, brada, pa čak i stomak i između grudi i oko bradavica. Leti ako hoću da nosim kratko ili da idem na bazen, ja svako veče moram da se sređujem. Meni inače dlake uopšte ne smetaju, i najrađe bih išla dlakava svuda, ali nemam dovoljno hrabrosti – napisala je žena čiji identitet nije poznat, a muškarci su brže-bolje odmah počeli da “drame” u komentarima.

“To se zove higijena i da, odvratno je kada žene ne drže do higijene. Jednostavno se grozim kada žena nije izdepilirana, pričajte sta hocete”, “Razlika je da zenama dlake po telu uopšte ne priliče, nije nimalo seksi. Zapravo je odbojno” i “Vi imate puno pravo ići dlakave, ali i mi ostali da se grozimo toga” su samo neki od komentara izprovociranih muškaraca kojima su žene sa dlakama očigledno najveći košmar.

Freepik

 

Međutim u moru negativnih komentara od strane “jačeg pola”, jedan se istakao na simpatičan način: 

“Iskreno ja se vama devojkama divim kako imate živaca sve redovno da održavate. Ja sam počeo da puštam bradu jer me mrzi redovno da je skraćujem, ne mogu se zamisliti da svaka tri dana sve depiliram.”

Dok su anonimna gospoda polemisala o tome šta žene moraju da rade sa svojim telom, dame su ipak imale drugačiji stav i baš zato su ova dva komentara sa najboljim argumentima dobili najveću podršku: 

“Problem je što nam je usađeno u glavu da je to nešto odvratno i da se na to treba zgroziti, a to je potpuno prirodna pojava. Pa kako vam nisu gadne dlake na nogama od muškaraca? Zato što vam je rečeno da su normalne. Koja je razlika između dlaka kod žena i kod muškaraca, eto koja?” 

“Dlake su uvek normalne jer one su prirodna stvar kod sisara, a druga je stvar što velike kompanije nameću standarde lepote…

Kakav trik! Bronzerom povećajte uzne do maksimuma

Zaboravite na jednostavnost i BUDITE U TRENDU: Ove jeseni poznati frenč manikir ide u penziju