in

Najpoženija boja PROLEĆA: Trendu nisu odolele zvezde širom sveta, a nose je i naše Ana Ivanović, Nina Seničar i Danijela Dimitrovska

Reč je o smeđoj boji i to u svim nijansima, a jedna od prvih poznatih ličnosti koja je prigrlila ovaj trend je i Hejli Biber.

 

Ako malo prelistate Instagram videćete da gotovo nema modne influenserke koja je odelela ovom trendu, a slično je i sa našim poznatim ličnostima.

Ana Ivanović je pre nekoliko dana pratioce oduševila izborom haljine koja savršeno ističe njenu građu i trudnički stomak. Primetno je da je Ana izabrala haljinu u smeđoj boji, koja u kombinaciji sa savršenim i neobičnim krojem nije mogla da prođe neprimećeno.

 

 

Nina Seničar je, s druge strane blistala u klasičnom topu i širim pantolama. Monohromatska kombinacija je očito bila pravi izbor, pa je izmamila gomilu pozitivnih komentara, a bilo je i onih koji su rekli da je Nina simbol gracioznosti i lepote.

Ni Danijela Dimitrovska nije odolela popularnom trendu, a akcenat je stavila na oversize sako, koji će ove sezone ponovo biti “must have” komad. Ako ste ljubitelji mode, birajte sako upravo u ovoj boji i baš kao ni Danijela nećete pogrešiti.

 

U našoj GALERIJI pogledajte slične modne komade koje možete poneti ove sezone.