in

Najlepše halljine Oskara 2023: Bela je bila boja ovogodišnje dodele, ali nas je Kara Delavinj u vatrenocrvenoj raspametila

Na ceremoniji koja se održala u u Dolbi teatru u Los Anđelesu, zvezde su se pojavile u prelepim haljinama, ali sa ovih mi nismo mogli da skinemo pogled. 

 

Profimedia

 

 

Mišel Jeo

Mišel je prva žena Azijskog porekla koja je osvojila Oskara za najbolju glumicu za film “Sve u isto vreme”, koji je ujedno dobio Oskara i za najbolji film. Glumica  se pojavila u anđeoski u beloj “Dior Haute Couture” haljini sa talasima lepršavog perja. Nosila je dijamantsku ogrlicu i šnalu “Moussaieff” koji bio dodatni dodir glamura na njen celokupni izgled.

 

Kara Delavinj

Nekoliko dana nakon što je Vogue otkrila o sve o rehabilitaciji, Kara je blistala u haljini “Elie Saab Haute Couture” dostojnoj starog Holivuda, prekrivenoj velikom mašnom i naglašenoj Bulgari draguljima.

Profimedia

 

 

 

Mišel Vilijams

Nominovana za “Fabelmans”, Mišel je bila nedoljiva. U providnoh “Chanel Haute Couture” haljini ukrašenoj srebrnim i belim šljokicama i biserima. Tiffani & Co. ogrlica sa dijamantima, narukvica i prsten dodatno su pojačali faktor glamura. 

Profimedia

 

 

Anđela Baset

Nominovana za ulogu u filmu „Crni panter: Vakanda zauvek” bila je blistava u ultraljubičastom Moskinu sa suknjom sirene. Bulgarijeva dijamantska Serpenti ogrlica, prilagođene štikle Sara Flint i odgovarajuća ljubičasta torba Judith Leiber upotpunili su njen izgled.

Profimedia

 

 

 

Rijana

Uoči svog izvođenja pesme „Lift Me Up“, trudna i nominovana za najbolju originalnu pesmu, hvalila se svojom preslatkim stomačićem u kožnoj haljini Alaia boje čokolade koju je obukla preko bodija.

Profimedia

 

 

 

Lejdi Gaga

Noćas je Gagina pesma Top Gun: Maverick, “Hold Mi Hand”, bila nominovana u kategoriji najbolje originalne pesme, ali nije uzela nagradu. Pevačica Lejdi Gaga je na šampanjski tepih Oskara 2023. stigla u crnoj haljini sa prozirnim korsetom i siluetom sa spuštenim strukom. Obožavaoci mode sa oštrim okom mogu prepoznati izgled sa nedavne Versaćijeve revije na pisti u Los Anđelesu, gde je Điđi Hadid nosila potpuno istu haljinu. Gaga je luksuznoj haljini dodala nakit Tiffani & Co., uključujući blistavu dijamantsku ogrlicu, dijamantsku narukvicu i dijamantske minđuše.

Profimedia

 

 

BONUS VIDEO