in

NAJBOLJI savet POZNATOG frizera za razbarušenu PUNĐU: Napravite je iz PRVE za 30 sekundi, odgovara svim dužinama kose

Da li i vama najlepše ispadne punđa onda kada je uveče neobavezno vežete za tuširanje? Koliko puta se to samo desilo, a onda kada namenski želite da stilizujete razbarušenu punđu, ne pođe za rukom.

Ako vam nije stran svet poznatih i slavnih, veroatno ste uočili ime Kris Eplton, to je frizer koji se brine o kosi nekih od najpoznatijih zvezda. One se mogu pohvaliti raskošnim volumenom, na primer, Dua Lipa, Dženifer Lopez i Kim Kardašijan.

Na veliku radost mnogih koji prate i cene njegov rat, Kris Eplton se nedavno priključio platformi TikTok i ne štedi pri davanju sjajnih saveta i trikova za moderne frizure.

 

 

Ovih nekoliko genijalnih trikova će vam maksimalno olakšati kreiranje punđe s ekstra volumenom, pogotovo ako imate tanku kosu. Čekirajte ih u nastavku i isprobajte već danas.

Razbarušena punđa

Vežite kosu scrunchie gumicom u visoki rep, a zatim kosu “prospite” tako da prekrijete gumicu i to pričvrstite drugom, tanjom gucom. Izvucite nekoliko pramenova za volumen u punđi, a zatim krajeve postavite oko punđe za bujniji i efektniji look.

 

 

Razbarušena punđa s ekstra volumenom

Podelite kosu na dva dela, a zatim svaku stranu vežite kao što je prikazano na videu. Spojite strane, a zatim sve pričvrstite ukosnicama i lakom za kosu.

 

 

BONUS VIDEO