in

Modne kombinacije: Sa čim možemo ove JESENI da kombinujemo SMEĐE ČIZME, budite u TRENDU

Sa jesenskim čizmama, posebno u toplim nijansama smeđe, u mogućnosti smo da stvorimo odeću za gotovo svaku priliku. Smeđe čizme izgledaju sjajno i u kancelariji i tokom romantične šetnje parkom. 

Cipele su najvažniji element odeće – one dominiraju karakterom čitavog kompleta. Prilikom stvaranja stila zasnovanog na smeđim čizmama , moramo se pridržavati nekoliko važnih pravila.

Kako upariti jesenje odevne kombinacije sa smeđim čizmama?

Počnimo od početka – kako ćemo stilizovati smeđe čizme za jesen pre svega zavisi od njihovog tona. U ovom trenutku u ponudi svakog brenda cipela možemo pronaći cipele zasnovane na čitavom nizu boja – od tamne mahagonije, preko suptilne čokolade i oraha, do zlatnih nijansi karamele i bakra. Osim toga, tu su i cigleni i crvenkasti tonovi i svetlo bež boje. Broj boja koje uključujemo u smeđu je zaista ogroman, na sreću, za pravilan stil cipela, samo moramo znati da li je boja topla ili hladna?

Ove informacije će nam trebati da razbijemo bronzu u stajlingu. Kako se to može učiniti? Ako su vaše čizme hladnih tonova, uskladite ih sa odećom tople boje – narandžasta, žuta i crvena su ovde dobrodošle! Isti princip će funkcionisati i obrnuto – nosićemo štikle od bakra ili karamele sa pantalonama u bojama tamnoplave, zelene, ljubičaste ili raznih nijansi sive.

Sa kojim bojama treba kombinovati smeđe čizme?

U slučaju jesenje sezone, najpopularnija kombinacija boja svakako je kombinacija smeđe i bele . Ovaj dvojac dodaje eleganciju, klasu i šik stajlingu. Karamel čizme, tamne farmerke sa ravnim nogavicama, bela majica i kaput jedan su od naših omiljenih predloga. Uz takvu odeću, takođe je teško izabrati pogrešan pribor – to će naglasiti bilo koja kožna tašna ili bež šal.

unsplash

 

 

Još jedna sigurna boja koja se dobro slaže sa smeđom je siva . Smeđe, lakirane čizme senzacionalno osvajaju dosadne i prljave boje. Izbledele sive farmerke, čizme na potpeticu i zlatni džemper, minimalistički nakit i spremni ste za jesen!

 

Šest stvari koje SVAKODEVNO radite, a one SUŠE i oštećuju KOSU

"Šta joj neće pasti na pamet": Ova devojka sama sebi pravi NOKTE od HRANE, a više od ŠEST miliona ljudi ima JEDNO pitanje za nju