in

Mislite da ste tako UPADLJIVIJE muškom polu, ali se grdno varate: Evo šta je ono što ozbiljno ODBIJA MUŠKARCE

U čovekovoj prirodi je da se trudi da svojim izgledom privuče partnera, pa se tako u situacijama u kojima znaju da će biti okružene muškarcima, žene staraju da izgledaju što bolje i privlačnije, ako su u potrazi za partnerom.

Pored dobre garderobe, žene se često odlučuju za šminku koja će da istakne njihovu lepotu i prikrije eventualne nedostatke, piše magazin novosti. 

Ponekad se u tome čak i pretera, a nova naučna istraživanja su pokazala da to muškarce i te kako odbija.

Sređivanje je, naime, jedan od omiljenih ženskih hobija. Sa savršenom šminkom svaka žena se oseća atraktivnije i poželjnije, pa nije čudno kako svaki noćni izlazak završi sa pripremama koje mogu da potraju i po nekoliko

Međutim, prema poslednjim istraživanjima, ovo je bespotrebno i, šta više, muškarcima potpuno odbojno.

U sprovedenom eksperimentu, muškarcima su pokazane slike devojaka koje su se doterale za noćni izlazak, na kojima je svaka od njih potpuno našminkana. Nakon toga, pokazane su im i različite fotografije istih žena, na kojima su one imale manje šminke.

Zadatak muškaraca je bio da odaberu ženu koja im izgleda najprivlačnije.

Rezultati su bili iznenađujući; skoro svi muškarci koji su učestvovali u testu, izdvojili su kao najlepšu fotografiju onu na kojoj žena ima čak 40 posto manje šminke nego na prvoj fotografijji.

Komentari muškaraca koji su učestvovali u testu, bili su različiti, ali većina se svodila na nerazumevanje zašto žene koriste toliko šminke.

– Stvarno ne volim kada žena na lice stavi toliko šminke da ne mogu ni da naslutim kako ona zapravo izgleda. Ne razumem i mislim da nikada neću razumeti zašto žene stavljaju toliko šminke na lice… Ne sviđa mi se kada vidim lepu ženu sa zacrnjenim očima i usnama koje se sjaje kao disko kugla – neki su od komentara.

Dakle, preterano šminkanje je muškarcima izrazito odbojno.

Influenserke su LUDE za njima: Najpopularnije SANDALE ove zime, rasprodaju se MUNJEVITOM brzinom, a nema žene koja ne želi da ih poseduje