in

Milionerka obukla haljinu sa Ali Ekspresa: Njen stajling na dodeli Oskara je koštao 80 evra

Sinoć je za mnoge poznate ličnosti bila jedna od najzabavnijih u godini. Zvezde su se prvo okupile na Crvenom tepihu dodele Oskara, a potom otišle na after-party dodele u organizaciji magazina Vanity Fair. Sudeći po fotografijama, žurka je bila prepuna – na nju su dolazile i one poznate ličnosti koje inače ignorišu društveni život.

Pored Kaie Gerber, grleći uznemirenog dečka Ostina Batlera, koji je u nominaciji “Najbolji glumac” izgubio od Brendana Frejzera, odmarala se Monika Levinski. A nedaleko od Naomi Kempbel, obučena u Šajpareli, Dženifer Kulidž je palila s čašom penušavog vina u rukama.

Profimedia

 

 

Niki Hilton-Rothschild, koja je na žurku došla u luksuznoj plavoj haljini sa asimetričnom linijom ramena i prorezom na boku, nije prošla nezapaženo.

Modni kritičari do sada nisu uspeli otkriti kojem dizajneru pripada autorstvo ovog outfita, ali se pokazalo da potpuno istu haljinu možete kupiti na AliEkspresu. Štaviše, košta samo 80 evra (manje od 7 ruskih rubalja).

Preentscreen/AliExpress

 

 

Mogli bi se našaliti da je i za Vanity Fair žurku Niki odlučila da uštedi i za haljinu nije želela da izdvaja veliku sumu novca (i onda čekala nekoliko sedmica da stigne iz Kine), ali u slučaju zvezde ova verzija zvuči apsurdno. Prisetimo se još jednom Niki se preziva – Hilton-Rothschild.

U 2015. godini bogatstvo Niki Hilton-Rothschild, sestre razmažene bogatašice Paris Hilton procenjeno je na 20 miliona dolara, a to ne računajući udjele u hotelskom carstvu koje je nasedila od svog slavnog pradeda Konrada Hiltona. Koliko je novca sada pohranjeno na njenim računima, zvezda radije ne govori. Istovremeno, očigledno je da već sada troši mnogo manje nego tokom svoje burne mladosti.

Nekada je Niki mogla lako ući u privatni avion i odleteti na put, platiti nekoliko hiljada dolara na večeri ili protrčati kroz najbolje noćne klubove u Njujorku. Sada je odgovorna majka troje dece: skromno se oblači, svo slobodno vreme provodi sa decom i mnogo je spremnija da kupuje igračke nego cipele i dijamante. 

Era je prošla!