in

Mia Borisavljević izbacila iz ishrane SAMO DVE namirnice i skinula 9 kilograma posle POROĐAJA: Daje savete kako UVEK možete da dobijete devojačku liniju

 

Prošle godine pevačica Mia Borisavljević na svet je donela drugu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Tea.

Mia je nakon samo nekoliko meseci uspela da vrati devojčaku liniju, a devet kilograma skinula je uz redukciju ishrane koja zapravo nije nimalo zahtevna, piše “Glossy”.

Pevačica je potpuno izbacila večeru, kao i dve namirnice koje su veoma pogubne po zdravlje.

 

 

– Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: Voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže – rekla je Borisavljevićava za Hit, pa je istakla da vodi računa o načinu ishrane čitavog života.

– Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš. Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli – završava Mia za Hit.

BONUS VIDEO