in

“Met Gala 2021” kakvu svet nije video do sad: Princeze, zlatni oklopnici, kreacije od kojih NE MOŽE DA SE DIŠE, a ONA je nosila čak i ogromni mač sa sobom!

Iako je Gala prošle godine odložena zbog pandemije korona virusa, ove godine na crvenom tepih u Njujorku imali smo priliku da vidimo neke od najzanimljivijih modnih kreacija u kojima su prošetale najpoznatije ličnosti planete.

Iako su slavni gosti morali da se pridržavati pravila Covid-19, među kojima je i nošenje maski u zatvorenom prostoru, to nije sprečilo mnoge da dođu u sveobuhvatnom glamuru.

Održana radi prikupljanja sredstava za Institut kostima Metropoliten muzeja umetnosti, ovogodišnja tema “kostima” je bila “U Americi: Leksikon mode”.

Bal su zajedno vodili pop zvezda Bili Ajliš, teniserka Naomi Osaka, glumac Timoti Šalame i pesnikinja Amanda Gorman.

Bili je na bal došla u elegantnoj haljini kremkaste boje zbog koje je ličila na Diznijevu princezu. Dok je njena koleginica, za ovo veče, teniserka Osaka obukla šarenu Lui Viton haljinu uz koju je ukomponovala i raskošnu frizuru – za koju se kaže da je znak njenog haićanskog i japanskog nasleđa.

Što se tiče ostalih voditelja ovogodišnje Gale, glumac Šalame je došao u krajnje neobičnoj odevnoj kombinaciji – naime na prvi pogled mnogi su mislili da je u pitanju belo odelo, ali Timoti je zapravo nosio kombinaciju trenerke i sakoa.

Dok je voditeljka i pesnikinja Amanda Gorman došla u kratkoj rojal plavoj haljini sa cirkonima, koja je savršeno išla uz njenu šljokičavu šminku i cirkone koji si se nalazili na krajevima podeblje ispletene kike.

Među zvanicama koje su takođe privukle podosta medijske pažnje našli su se i reper Litl Nas koji je došao u troslojnom kostimu.

Prvo je kratko prošetao u svetlom plaštu sa zlatnim vezom i naglašenim naramenicama, pa je potom otkrio da se ispod plašta kije zlatni oklop, a ispod oklopa crno zlatni kombinezon koji ide uz telo.

Ipak, korisnici društvenih mreža tvrde da je popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan zaslužila svu pažnju pošto na ovom događaju nije pokazala ni trunku kože. Što uopštene nije karakteristično za nju. Naime, glavna Kardašijanka se pojavila u uskom crnom kombinezonu koji potpuno prekriva svaki deo njenog tela, a preko istog je obukla i kratku haljinu, u istoj nijansi crne, sa dugim rukavima.

Dame koje su takođe zablistale ove godine su sigurno kanadska pevačica Grimes koja je odlučila da uklopi mač uz svoje stajling, dok je glumica i pevačica Dženifer Lopez odlučila da crvenim tepihom prošeta u braon haljini sa povećim izrezom uz koju je uklopila bundu, kaubojski šešir i poveći čoker za koji neki korisnici društvenih mreža govore da liči na kaiš.

 

O čemu se ovde radi?! Devojka je stavljala POSEBAN serum za RAST TREPAVICA, a dlake su krenule da BUJAJU!