in

Mama se SKOCKALA za roditeljski sastanak pa doživela VELIKU NEPRIJATNOST: Izmislili su pravilo kako bi joj ZABRANILI da uđe

– Pogledala sam se u ogledalo pre nego sam otišla iz kuće. Činilo mi se da sam dobro obučena. Imala sam farmerke i dekoltiranu majicu, ali nije bilo ništa vulgarno. Pa zar bi trebalo da se pokrijem jer imam decu? Pa to je diskriminacija – ispričala je besna majka, koja je morala da ode kući i ostavi supruga, Kristijan Kavedes, samog na sastanku u školu u Soledadu, gde se pričalo o kovid pravilima.

 

U videu se vidi da je Izabel bila besna i pokušala je da objasni ženi koja joj je brani da uđe u školu, da se oseća diskrimisano.

– Osećala sam se da me diskriminišu. Niko nema pravo da me kritikuje zbog izgleda i upire prstom. Oblačim se kako se osećam – dodala je ova majka.

Dok je njen suprug dodao:

 

– Setite se onih žena u Avganistanu koje trpe ovakvo maltretiranje. I onda se zapitate kako to da vam škola zabrani ulazak jer ste, prema njihovoj proceni, neprikladno odeveni – rekao je.

Lokalni mediji su preneli da u pravilniku za oblačenje ne postoji pravilo na osnovu kog bi ovoj majci bilo zabranjeno prisustvo roditeljskom sastanku u odeći u kojoj je došla. Ipak, javnost je osudila Izabelu jer njena garderoba ipak nije bila baš primerna za odlazak u školu – čak iako je u pitanju roditeljski sastanak, prenosi “sundayvision.co.ug”.

Omiljene cipele su promenile BOJU, a ne biste da ih bacite? Premažete ih OVOM tečnošću koju sigurno imate u NESESERU i biće kao NOVE