in

Lice vam je buknulo i imate akne? Glumica Mili Bobi Braun ima rešenje koje provereno radi, a uz to je skroz prirodno

Lako je pomisliti da se slavne osobe jednostavno nose sa problemima kože kao što su akne i bubuljice. Imaju pristup najboljim proizvodima i profesionalcima, a mnoge javne ličnosti o tome i ne govore javno. Mili Bobi Braun je, međutim posvećena tome da svoju borbu lečenja kože podeli sa svetom, iako to poglavlje opisuje kao “mučno”. 

 

 

– Kao što možete da primetite, imala sam veoma tešku noć sa svojom kožom – kaže zvezda serije “Stranger Things” na početku Instagram videa. 

A kako se ona nosi sa bubuljicama kada se pojave? 

 – Upravo sam očistila lice pa ću vam pokazati trik za koji lično mislim da funkcioniše. Primenjujem masku od gline za čišćenje lica. Iskreno to je u prošlosti zaista funkcionisalo.

Mili ne nanosi masku svuda, već samo na područja koja su problematična. 

– Zapravo, masku nanosim na bubuljice, odnosno na delove lica za koje smatram da im je potrebno čišćenje – kaže ona u videu.

Uz to, objasnila je da koristi flastere na bazi ulja čajevca.

 

 

– Hvala vam što ste pokazali kako izgleda normalna koža i istinu da ne kompleksirate mlade devojke koje veruju da je biti lepa znači imati savršenu kožu, bez akni i drugih nesavršenosti, a to očigledno ne postoji – prokomentarisao je jedan pratilac.