in

Konačno rešena misterija koliko često treba da se šišaju ISPUCALI vrhovi kose – Iznenadićete se

 

Ispucali vrhovi pokvariće svaku frizuru. Ovaj mrski problem ne može nikako da se sakrije, a jedino rešenje je da odrežete vrhove. Ali, to ne znači da morate na svake dve sedmice ići kod frizera.

Koliko često treba skraćivati vrhove zavisi od tipa vlasi i od njihove dužine. Smatra se da prosečno treba ići kod frizera na šišanje na svaka dva meseca, odnosno idealno bi bilo – sedam do osam sedmica nakon prethodnoh šišanja.

Takozvani dugi bob je frizura koja odmah u prvi plan stavlja ispucale vrhove. Ako imate ovu frizuru, treba da odete kod frizera nakon četiri do osam nedelja.

Stepenasta duga frizura je savršen izbor za one koji nisu toliko česti kod frizera. Na ovoj frizuri se najmanje vide ispucali vrhovi, tako da možete do idućeg termina, u zavisnosti od tipa kose, izdržati i do tri meseca.

Ako imate dugu kosu, to ujedno znači da već duži period niste konkretno ošišali svoju kosu. Ali, što je duža vlas, to je pri kraju tanja i sklonija pucanju. Zato, ako imate dugu kosu, kako bi ona ostala zdrava, vrhove bi trebalO da šišate na svake četiri sedmice.

Zauvek se rešite dosadnih dlačica na licu: Napravite SMESU od tri sastojka i prestaće da rastu