in

Kolekcija koja slavi žensku MOĆ: Kreatorka Biljana Tipsarević oduševila nas je svojom revijom u Crnoj Gori

Biljana Tipsarević je jedna od najpoznatijih kreatorki na našim prostorima. U nedelju uveče održala je  modnu reviju u Crnoj Gori i tu je predstavila najbolje komade svoje resort kolekcije. Veče je bilo čarobno, a atmosfera sjajna.

Privatna arhiva

 

Publika je uživala u divnim i upečatljivim kreacijama poznate kreatorke koje su već postale prepoznatljive širom regiona. Njene kreacije su namenjene devojkama koje prate trendove, a akcenat je na duboko elegantnim komadima. Njeni modeli ujedno odgovaraju i moćnoj, poslovnoj ženi koja ceni kvalitet materijala i izrade.

Privatna arhiva

 

Revija nudi uvid u senzualnu estetiku Biljaninog rada – kojevi modela su uglavnom poslovniji, oštriji, ali i sa volanima i korsetima. Kada je reč o materijalima dominiraju brokat, čipka, materijali oplemenjienim perjem. Ženstvenost i otmenost su dominantne karakteristike stila s jedne strane, a s druge komadi su prilagođeni potrebama urbane žene i nosivi su u više prilika.

Privatna arhiva

 

– Noćni sjaj Portonovi Marine koja oduzima dah, pretočen u sjaj niti koje oplemenjuju dominantni brokat korišćen u kolekciji. Kao i forma građevinskog raskoša koja pruža jedinstven ugođaj, a inspiriše na stvaranje moćnih odela oštrih formi ali i lepršavih karnera i falti. Želim da se u mojoj kreaciji svaka dama oseća upravo onoliko moćno koliko je moćan pogled na ovaj spoj savršenosti, bilo da se nalazi ovde na primorju ili daleko od njega, jer dame koje prepoznaju moć one je nose na sebi, ali pre svega u sebi – rekla je dizajnerka o svojoj reviji na obali Jadrana.

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Veliki broj uticajnih ljudi iz sveta biznisa i javnog života prisustvovalo je ovoj modnoj bajci, a među poznatim zvanicama iz javnog života bili su Ana i Vlade Divac, supruga sestra i ženski deo porodice predsednika države.

Privatna arhiva

 

I sama Biljana je na reviji blistala u haljini iz svoje kolekcije – odlučila se za brokat cvetnog dezena prožet zlatnim nitima u zagasitim nijansama bordo i svetloroze bojane, a karneri i volani na ovoj kreaciji istakli su njenu figuru na najbolji način.

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

– Potrudili smo se da sve izgleda u skladu sa primorjem i sa lepotama Marine u kojoj se nalazimo. Pogotovo možete biti nadahnuti i inspirisani kada ste okruženi skladom lepotom mediteranske prirode i moderne arhitekture, dodala je poznata dizajnerka za reviju.

Privatna arhiva

 

Biljana nam je saopštila i novosti o novom poglavlju svoje karijere – lansirala je kolekciju nakita zlata i dragog kamena.

Privatna arhiva

 

– Dizajnirala sam nakit kakav sam oduvek zelela, i koji sam sa raznih skica u momentima inspiracije konačno pretocila u nakit koji prati moj stil. Nakit je za mene jedna simbolika ljubavi, i svih drugih uverenja koje nosimo u sebi,  nasleđa, pogotovo što svaki komad nakita ima odredjenu simboliku koja je mom je mom srcu bliska. Nakit je deo svakog stajlinga i mozemo svakom dati poseban pečat. Kao sto modni stil moze reci puno o nama, tako je i sa nakitom koji nosimo – istakla je Biljana.

Privatna arhiva

 

Toplo, morsko veče pored plavog Jadrana dobra muzika, romantična atmosfera i kolekcija koja slavi žensku senzualnost i moć. Bio je ovo modni događaj koji nije ostavio ravnodušnim ni najbolje poznavaoce mode što je očigledan rezultat njenog kvalitetnog rada i posvećenosti više od jedne decenije u modi.

Privatna arhiva

 

 

Skinite SALO SA STOMAKA, KUKOVA I BUTINA pomoću PRIRODNOG napitka DOK SPAVATE!

Jeste li vi u ovoj grupi?! Ovo je greška sa TEČNIM PUDEROM koju pravi skoro svaka žena