in

Kejt Midlton RAZBESNELA kraljicu: Vojvotkinja je prekršila DVA pravila, da li će joj Elizabeta OPROSTITI ovakav propust?

Stajlinzi Kejt Midlton su u poslednje vreme česta tema. Vovotkinja se sve češće opredeljuje za ležernije i manje formalne kombinacije. Jarke boje i razigrani dezeni dominiraju odevnim komadima za koje se opredeljuje.

Čini se da ovom promenom nije posebno oduševljena Kraljica Elizabeta.

 

 

Naime, Princ Vilijam i Kejt Midlton su bili na karipskoj turneji, a na ovo putovanje je trebalo da krene i kraljica Elizabeta, ali su joj zdravstveni problemi osujetili planove. No, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su se savršeno snašli u svojim kraljevskim ulogama.

Kao što smo rekli, ovog puta Kejt je birala ležerne stajlinge, a upravo to je u suprotnosti sa pravilima oblačenja kraljevske porodice.

Profimedia

 

Uz plavu haljinu obula je pletene sandale koje, ako je verovati navodima britanskih medija, kraljica Elizabeta smatra najružnijom obućom. Otvorene, pa još sa platformom – drugi crveni karton.

Obuća sa otvorenim prstima na kraljevskom dvoru smatra se neprimerenom, baš kao i vrtoglava peta. Kraljica Elizabeta, navodno, odobrava samo salonke neupadljivih boja.

Kako navode britanski mediji, sledi veliki sukob zbog “neprimerenih” poteza Kejt Midlton.

BONUS VIDEO