in

Kako je PRINCEZA DAJANA postavila trend koji živi 30 GODINA kasnije: Upoznajte “Guči Dianu”!

Upravo je Ledi Di spazila ovu sada već kultnu torbu i uvrstila u svoju kolekciju. Kada je čuvena princeza rešila da se distancira od britanske kraljevske porodice i najavila svoj razvod od princa Čarlsa, oslobodila se i što se tiče ličnog modnog stila koji je krenula da gradi slobodnije. 

Diana je rešila da ne robuje strogim kraljevskim pravilima i iz korena promenila svoj modni stil. Ova Guči torba postala jedan od njenih omiljenih aksesoara, a za sebe je odabrala neutralni model u tamnoj bež nijansi koji se lako kombinuje uz različitne odevne komade.

 

 

Nakon 30 godina, modna kuća Guči je u čast princeze Diane predstavila moderni redizajnirani model ove kultne torbe i dala joj ime po princezi. 

Najefektniji detalj ovog šarmantnog modnog detalja – čuvena ručka od bambusa – ostala je ista, a torba se danas pravi u tri veličine. Neodoljiva mini varijanta mnogim trendseterkama je postala omiljena.

 

 

Alesandro Mišel, modna ikona zaslužan je za novo lice ovog Guči modela. Mali kožni detalj u obliku kaiša je nešto po čemu se novi model najviše razlikuje od starog. 

 

Pored klasičnih modela u bež, braon i crnojh varijanti sada imamo i zaista predivne kombinacije u svetlo plavoj, zelenoj i ružičastoj varijanti, a tu je i čuveni komad sa kombinacijom pitonove kože koji ostavlja bez teksta.

 

BIZARNI TREND MEĐU DEVOJKAMA! Koliko daleko treba ići? Modrice po nogama za privlačenje pažnje!

 

 

 

Šta DUŽINA vaše kose govori o vama: Da li ste vi HRABRA ratnica ili DIVA koja vapi za pažnjom