in

Kad spojite CRNO i LJUBIČASTO dobijete SAVRŠENSTVO: Ćerka legende modelinga Sindi Kraford, pokazala kako se nosi NESTVARNO LEPA drap SUKNJA

 

Gala veče Muzeja filmske umetnosti održano je u Los Anđelesu i tu se okupio veliki broj poznatih ličnosti.

Veče je bilo posvećeno viđenijim ličnostima šou-biznisa među kojima je bila i Džulija Roberts koja je dobila priznanje “Icon Award” za njen doprinos za umetnost

Profimedia

 

Pored Hejli Biber i Selene gomez koje su se poršetale crvenim tepihom, bilo je još mnoštvo poznatih ličnosti, ali su njih dve zapanjile prisutne i publiku svojim zagrljajem.

Vest možete da porčitate ovde

Jedan od razloga je svakako i nesvakidašnje izdanje u kojem se pojavila Kaja Gerber, uspešna manekenka i ćerka žive legende modelinga Sindi Kraford.

Profimedia

 

 

Kaja je za ovu priliku odabrala pomalo neuobičajenu varijantu tzv. gole haljine – obično se takvima smatraju modeli u boji kože, a Sindi je rešila da ponese crnu varijantu, koja je svakako inspirisana ovakvim toaletama.

Manekenka je obukla poluprovidnu haljinu modne kuće Alaïa iz kolekcije za proleće 2023, čiji dizajn potpisuje kreativni direktor ovog brenda Piter Mulije.

Shutterstock

 

Iako deluje iz jednog komada kao haljina, u pitanju je poluransparentna rolka dugih rukava i donji deo drap raskošna suknja koja je mnoge podsetila na antičke statue i boginje sa skutima.

Kako je zaštitni znak ove kuće minimalizam, Kajina haljina nije imala previše detalja, a svu potrebnu prefinjenost pružio joj je spoj crne i ljubičaste boje, što je uvek savršen izbor za svečanosti.

Manekenka je svoju neobičnu toaletu ponela bez grudnjaka, nakita i komplikovane frizure, a na svemu može da zahvali stilistkinji Danijel Goldberg.

Sa osnivačem ovog brenda Azedinom Alajom je, inače, tokom osamdesetih i devedesetih često sarađivala Kajina majka Sindi Kraford, koja je ponela i neke od njegovih najpoznatijih kreacija.

BONUS VIDEO