in

Jeste li vi u ovoj grupi?! Ovo je greška sa TEČNIM PUDEROM koju pravi skoro svaka žena

Problem je što u toj rutini koja je godinama ista žene nemaju prostora da primete sopstvene greške pri šminkanju.

Ukoliko ne obratite pažnju, najčešća greška pri nanošenju odgovarajućeg pudera može da vam pokvari ceo look.

Greška koju pravite pri hidrataciji kože lica

Odgovarajući vremenski period između nanošenja hidratantne kreme i tečnog pudera najbolje ćete proceniti same u odnosu na tip vaše kože. Ukoliko se puder ne stapa najbolje s vašim licem ili dobijate nejednak ton, osnovni krivac jeste baš postupak hidratacije.

Naime, pre nanošenja tečnog pudera, neophodno je da vaše lice potpuno absorbuje nanetu hidratantnu kremu kako biste izbegle stvaranje bilo kakve nepravilnosti na vašem licu. Puder je neizbežan ukoliko želite da dobijete savršen izgled pa imajte na umu potencijalne greške kako biste ih izbegle. Naravno, podrazumeva se da izabrete odgovarajuću nijansu pudera koja je približna nijansi vašeg tena.

Budite strpljive

Jedan od ključnih saveta jeste da budete strpljive u svakom koraku prilikom šminkanja. 

Ne čekajte poslednji trenutak – počnite na vreme da se šminkate kako biste dobile željeni izgled. Dok čekate da vaša koža lica upije hidratantnu kremu, nemojte sedeti skrštenih ruku. To vreme iskoristie kako biste se obukle, napravile frizuru ili odabrale nakit za priliku za koju se spremate.

Ukoliko primetite da vaše lice ne upija deo hidratantne kreme koju se upravo nanele, poslužite se papirnom maramicom kako biste lagano skinule višak. Onda možete da nastavite proces šminkanja i uživate u svojoj lepoti!

Evo kada je PRAVO VREME da počnete da koristite kremu protiv bora: Ne čekajte da bude KASNO