in

Jedan blejzer, a ČETIRI različita stajlinga: Ležerna, večernja, poslovna i kombinacija za izlazak, a ISTI KOMAD ODEĆE

 

Irina Šajk je poznata po odličnom stilu, pa ne čudi što je pokazala kako jedan blejzer može da se nosi u četiri različite kombinacije. Evo nekoliko saveta kako možete da sledite njen primer:

 

 

Ležerna kombinacija: za ležeran izgled nosite blejzer uz farmerke i belu majicu. Ovo je jednostavan, ali elegantan izgled koji možete nositi tokom dana. Uz ležernu kombinaciju idu patike ili ravne cipele i torba sa preklopom i dobićete savršen kežual izgled.

Večernja kombinacija: za večernji izgled nosite blejzer svečanu crvenu haljinu. Ovo je odličan način da nosite blejzer za posebne prilike. Dodajte crne visoke potpetice i torbu za potpuni izgled.

Poslovna kombinacija: za poslovni izgled nosite blejzer uz pantalone i košulju. Izaberite pantalone i košulju u istoj boji kao i blejzer za monohromatski izgled. Dodajte visoke potpetice i poslovnu torbu da biste upotpunili poslovni izgled.

Kombinacija za izlazak: Za izlazak nosite blejzer kao haljinu, a preko njega korset baš kao Irina. Ovo je odličan način da nosite blejzer na zabavi. Izaberite čizme do kolena.

Uz ove savete, spremni ste da se igrate sa svojim blejzerom i nosite ga na više načina. I ne zaboravite da je jedan od najboljih delova nošenja blejzera to što možete dodati svoj lični stil kako biste ga izdvojili iz gomile.

BONUS VIDEO