in

Isidora je prošetala gradom i sve je STALO: Stajling je toliko MOĆAN da su se svi OKRETALI, samo OVAJ detalj košta 20.000 dinara

Danas smo u Knez Mihailovoj ulici sreli Isidoru (22) u kombinaciji za kojom su svi morali da se okrenu!

photo/Nikola Todorović

 

 

Isidora se odlučila za “kargo” pantalone u krem nijansi koje su ravnog kroja i savršeno mogu da se uklope uz sve odevne kombinacije. Njihova cena u prodavnici “Zara” je 3.990 dinara. 

Uz njih je uklopila kratku belu košulju koja je sama po sebi elegantna ali u isto vreme i urbana zbog same dužine. Ovu prelepu košuljicu takođe možete naći u prodavnici “Zara” za samo 2.990 dinara.

Preko košulje je padala kožna jakna koja je itekako upečatljiva te je ona dala taj završni čin celokupnom izgledu! 

photo/Nikola Todorović

 

 

Dodaci koje je kožna jakna imala na sebi savršeno se uklopila sa Luj viton kaišem! On je sam po sebi spektakularan, moćan i privlači apsolutnu pažnju na sebe! Možete ga naći u našim radnjama za 20.000 dinara. 

photo/Nikola Todorović

 

 

Kao završni sjaj celokupnoj kombinaciji, bila je ova srednja crna elegantna torba koja je u isto vreme i praktična jer ima i više nego dovoljno mesta u njoj. Torbicu možete naći u prodavnici “Zara” za samo 3.290 dinara!

– Najviše volim da se oblačim baš u Zari jer tamo mogu da nađem bukvalno sve. Da l ‘ su u pitanju stvari za svaki dan ili neka posebna dešavanja tamo volim da odem i kupim sve što mi treba- rekla je Isidora za kraj. 

BONUS VIDEO