in

Ima 92 kilograma i ponosno šeta u miniću: Sve se vidi, i celulit i strije, ali ono što najviše grmi iz nje je SAMOPOUZDANJE

Ešli Grejem, plus sajz mnodel, uopšte se ne obazire na to što joj stalno zameraju višak kilograma. Ona svakodnevno podseća žene da vole svoje telo, da je konfekcijski broj samo broj a ne životna odrednica, a sinoć je još jednom i dokazala. 

Ešli je bila zvezda na Nedelji mode u Parizu na reviji modne kuće “Baldain”.

Profimedia

 

 

Ultra moderna ljubičasta bunda, crne Gucci čizme i mini- haljina bili su dovoljni da bukvano svi te večeri gledaju samo u nju. Ešli se kako stvari stoje, ozbiljno spremala za ovu reviju i sve što možemo da joj kažemo je  – svaka čast.

Stil Ešli Grejem izazviva kontroverzne komentare i uvek podigne veliku prašinu. Jednima se dopada njeno samopouzdanje, dok drugi skreću pažnju da, imajući u vidu broj njenih kilograma (92) ne bi trebalo da nosi ovako provokativnu garderobu.

 

Ograničavati nečiji modni izbor je prilično drsko i bezobrazno,a tu su i komentari da promovisanjem plsu sajz izgleda ugrožava svoje zdravlje i pritom šalje opasne poruke drugima da treba slediti njen primer.

 

Šta vi mislite o tome? Da li broj kilograma treba da određuje garderobu koju nosimo?

 

BONUS VIDEO