in

Hajdi Klum u centru SKANDALA: OSUĐUJU je zbog onoga što je uradila ćerki (VIDEO)

Neki ljudi su oduševljeni duetom majka-ćerka, drugi smatraju da je ovo gadno preterivanje.

 

 

Ogorčenje kod nekih ljdui nisu izazvale same fotografije, na kojima žene poziraju u čipkanom donjem vešu, već snimak koji prikazuje bekstejdž foto sesije na kojoj Hajdi Klum pleše sa svojom ćerkom, a u jednom trenutku se saginje i ljubi je u usta.

 

 

Ko je Leni Klum?

Rođena 2004. godine, Leni Klum, odnosno Helene Boshoven Samuel, ćerka je top modela Hajdi Klum i italijanskog preduzetnika, bivšeg direktora Reanulta u Formuli 1 i suvlasnika jednog engleskog kluba. Pošto se njena majka Hajdi pojavila u Victoria’s Secret šou 2003. godine kada je bila u četvrtom mesecu trudnoće, Lenina strast za modelingom prosto je u njenoj krvi.

 

 

Nakon što se razišla sa suprugom, Hajdi je odgajala ćerku sa Silom, muzičarem sa kojim je bila sedam godina.

“Bilo je samo pitanje vremena kada ću odlučiti da se okušam u manekenstvu. Prva ponuda je došla kada sam imala samo 12 ili 13 godina, od brenda koji sam volela da nosim: Brendi Melvil. Preklinjala sam svoju majku tada, ali nije bilo šanse. Sada razumem da bi to bilo prerano”, rekla je ona u jednom intervjuu.

 

 

Godine 2020. tada 16-godišnja ćerka Hajdi Klum debitovala je na naslovnoj strani nemačkog „Voga”, godinu dana kasnije pojavila se u „Harpers Bazaru”. Leni takođe je imala svoj prvi uspešan nastup na Berlinskoj nedelji mode.