in

Genijalna ŠALA na račun KREACIJA sa CRVENOG tepiha: Ova žena nas je ODUŠEVILA, sve je napravila od kesa za SMEĆE, taolet papira i jeftinog MATERIJALA

Reinterpretacije visoke mode tako nastaju od odeće koju poseduje, ali i aluminijumske folije, kesa za smeće, kovid maski…

I dok neke ideje i sami možete da iskoristite i napravite haljinu koja izgleda kao hiljadu puta skuplja kreakcija, većina njenih radova je zapraov ispunjena genijalnom smislom za humor.

Angelika inače ima 29 godina, Britanka je sa adresom u Njujorku i stekla je više od 100.000 pratilaca na svom Instagram nalogu, a sve zahvaljujući tome što se dobro zabavljala.

Posebno je interesantna rekonstrukcija venčanice Terese Giudice, koju je osmislila koristeći toalet papir, i Haljinu za reviju Naomi Kembel iz 2022. godine, čiji je dizajn kopirala. koristeći kese za smeće.

Na  umetnička dela dovela su do saradnje sa Metropoliten muzejom umetnosti uoči Met Gala 2019, kao i Guči i Iook Net-a-Porter grupom.

Kao što smo već naglasili, umetnica često koristi maske kao grudnjake, aluminijumsku foliju kao nakit i kese za smeće umesto crnog lateksa, a mnogi tvrde da se toliko izveštila da je postala stručnjak u pretvaranju svakodnevnih predmeta za domaćinstvo u toaletna izdanja spremna za crveni tepih.