in

Fotografija o kojoj BRUJI celi svet: Selena i Hejli se SRELE prvi put posle ŠEST meseci rata i evo šta su URADILE

 

Drama oko ljubavnog trougla Selena-Džastin-Hejli obišla je ceo svet, bez obzira da li volite ili ne volite nekoga od ovog trija, ili ne, morate da priznate da nisu mogli da ostanu nezapaženi jer se godinama govorilo o njihovim trzavicama.

Slavni tinejdžerski par – Selena Gomez i Džastinu Biber – imali su na milione svojih fanova koji su navijali za njihovu ljubav, ali se ona na kraju krahom završila.

 

 

Kada je Džastin Biber odlučio da se venča sa Hejili, Selena se dugo borila da prevažiđe psihičke probleme prouzrokovane situacijom. Ni Hejli, zapravo nije bolje prošla, jer godinama trpi virtuelno nasilje Seleninih fanova, koji je osuđuju za raskid njihove miljenice sa Džastinom.

Bez obzira na sve nesuglasice i bonle situacije koje su prošle u svom ljubavnom trouglu, ove dve mlade i lepe dame sinoć su pokazale da netrpeljivost među ženama ne treba da postoji bez obzira kakva ih ljubavna priča prati.

 

 

Internet je bukvalno “eksplodirao” kada smo videli fotografije na kojima su njih dve, ni manje ni više nego – zagrljene.

Osim zajedničkog fotografisanja, njih dve su se tokom večeri družile i zajedno plesale. Ove fotografije su imale za cilj da javnost prestane da nagađa u kakvim su odnosima.

– One su srećne i krenule su dalje – pisalo je u jednom od komentara ispod fotografije.

– Drago mi je zbog njih, ali ja nikad ne bih pristala na takvu fotku – bio je jedan, malo drugačiji komentar.

– One su samo dve žene koje podržavaju jedna drugu.

 

BONUS VIDEO