in

Evo na koju to FRIZURU “padaju” muškarci: Kada saznate šta im se to “LUDO” dopada, sa lakoćom ćete se spremiti za izlazak

Ipak, postoje trenuci u kojima žene žele da se svide nekom muškarcu, a onda se, naravno, potrude i doteraju maksimalno. Međutim, ponekad u tome preteruju – pogledajte koje frizure muškarci najviše vole.

Žene sigurno neće nositi frizuru kakvu ne žele, i iako ne zavise od mišljenja muškaraca, u nekim situacijama im ipak nije baš svejedno – na primer, kad idu na sastanak. Ni raskošno zakomplikovane frizure s puno sjajnih šnalica, niti mokre-lokne koje daju iluziju poput neoprane kose, ne prolaze dobro kod jačeg pola.

Naravno da žene žele da se potrude i naprave nešto posebno, međutim, preterani trud može imati suprotan učinak, piše “miss7.24sata.hr”.

Vreme je da konačno otkrijemo koja frizura im se zaista sviđa!

 

Većina muškaraca voli jednostavnu frizuru. Negovana, lagano talasasta i sjajna kosa je ono što najviše vole. Dakle, uopšte ne morate razbijati glavu i provoditi pet sati kod fizera. Muškarcima je važnije da žena sjaji iznutra i da sa samopouzdanjem nosi svoj aultfit i celokupan stajling.

I jednostavno i moćno: Katarina Radivojević mamila je UZDAHE dubokim dekolteom u odelu  koje je pun pogodak