in

Evo kada je PRAVO VREME da počnete da koristite kremu protiv bora: Ne čekajte da bude KASNO

Koži lica je uvek neophodno posvetiti posebnu pažnju.

S tim da ni preterana pažnja neće imati efekat ako nije usklađena sa vašim potrebama.

Zato se one pojave onda kada ih najmanje očekujemo.

Kao i kod svakog dolaska nenajavljenog gosta, tako i bore u nama izazivaju određenu frustraciju, a ovi prvi znakovi starenja mogu se pojaviti u trenutku kada se osećamo kao da smo tek počeli da živimo i najčešće se pojavljuju na području oko očiju.

Iako su bore poslednje što jedna mlada žena želi da vidi na svom licu, one se javljaju kao posledica gubitka elastičnosti i tonusa kože. Ali, taj ishod možete da ublažite pravilnom negom lica koja mora da krene na vreme.

Zato, ne čekajte prve bore na svom licu da bi ste u svoju bjuti rutinu uključili preparate koji će preuzeti na sebe bitku protiv bora, već vodeći se onom poznatom “bolje spriječiti, nego lečiti”, u svojoj 26-toj godini krenite sa negom i odložite njihov dolazak.

U kasnijim dvadesetima dve kreme su potrebne da bi odložili nastanak bora na vašem licu, pa koristite hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom tokom cele godine i hranjivu noćnu kremu koja će dodatno nahraniti vašu kožu i održati njenu elastičnost.

"Šta joj neće pasti na pamet": Ova devojka sama sebi pravi NOKTE od HRANE, a više od ŠEST miliona ljudi ima JEDNO pitanje za nju