in

Da li je prepoznajete? Važi za NAJLEPŠU ženu na svetu, a ovako izgleda kada se ugase kamere, BEZ stilista i ŠMINKE

Ove nedelje u Njujorku je održano 16. izdanje nagrade „Golden heart” koju dodeljuje humanitarna organizacija „God’s Love We Deliver”. Bela Hadid je bila među mnogim poznatim damama iz sveta zabave i modne industrije.

Model srednjeg kroja sa dubokim dekolteom joj je savršeno pristajao, a Bela je haljinu uparila sa zlatnim sandalama na pertlanje.

Kada je u pitanju njena frizura, odlučila se za klasičnu zalizanu punđu koju često nosi i bira za glamuroznije događaje. Jednostavna “bronzana” šminka savršeno se uklopila u ovo izdanje žene koju čak i mnogi stručnjaci nazivaju najlepšom na svetu.

Profimedia

 

Naime, nekoliko puta do sada ovu titulu su joj dodelili plastični hirurzi koji su ustanovili da ima savršene proporcije lica.

Međutim, često smo ubeđeni da je takozvano savršenstvo poznatih dama zapravo samo iluzija stvorena uz pomoć vrhunskih šminkera, frizera i stilista.

Zahvaljujući njihovim uslugama, poznate dame dolaze na razne događaje u besprekornom izdanju, ali kada se posle skinu šminku i odeću, one su zapravo samo žene od krvi i mesa koje krase nesavršenosti.

Svi bismo mogli da izgledamo kao diva sa ekipom poput Beline, a to najbolje dokazuju fotografije snimljene dan posle dodele nagrada.

Tada je manekenka prošetala Njujorkom u sasvim drugoj verziji – bez šminke, bez frizure, bez glamurozne haljine, kao sasvim običan svet, bez glamura.

Profimedia

 

Drugo izdanje je bilo dok je šetala parkom po Njujorku sa sestrom Điđi Hadid i njenim detetom. Obe su bile u opuštenim, kućnim izdanjima. 

Profimedia

 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO