in

Budite ISPRED svih: Ovo su PET nijansi KARMINA koji će biti popularni ove JESENI

S obzirom na to da se tokom jeseni uglavnom nose neutralne boje, koje i odgovaraju samom godišnjem dobu, to ipak ne znači da vaš stajling ne možete obogatiti i osvežiti pomoću modernih, privlačnih nijansi karmina, a koje dolaze iz toplijeg spektra. 

Dramatično crveno vino

Tako moderna i sofisticirana boja, a koja će vam pomoći da izgledate veoma zavodljivo i pomalo dramatično. Odlična za sve prilike, ova prekrasna nijansa uvek će privući pažnju, a odgovara gotovo svakom tenu.

Ruska crvena

Ukoliko volite MAC kozmetiku, a posebno karmine, onda vam je poznato kako je ova nijansa jedna od najpopularnijih. Veoma privlačna, ruska crvena će na najlepši mogući način definisati vaše usne, a uvek ćete biti u prvom planu, gde god se pojavite.

Istinski koral

Živahna nijansa korala, koja je obogaćena podtonovima narandžaste, zapravo stvara pravu koralnu nijansu. Tmurni jesenji dan ili veče – sasvim je nebitno, jer je ovo nijansa koja odgovara baš svim prilikama.

Električna narandža

Budite odvažne ove jesenje sezone tako što ćete birati karmin u prekrasnoj nijansi narandže. Ova nijansa će u potpunosti osvežiti vaš izgled, a odlično se uklapa u svaki stajling.

Intimna ružičasta

Veoma diskretna, ali opet jednako privlačna, puder ružičastu nijansu karmina možete nositi svakodnevno. Ovo je boja koja je gotovo uvek popularna, a posebno tokom jesenje sezone – topla i privlačna, ulepšaće vam i najtmurniji jesenji dan.

Nikada nećete pogoditi koliko ova DEVOJKA ima godina: Ljudi su ŠOKIRANI, čak joj traže i ličnu kartu da se UVERE