in

Bezobrazno skupe torbe koje nose naše pevačice: One su izdvojile HILJADE i HILJADE evra za ovu žensku OPSESIJU

I ptice na grani znaju da je damama opsesija dobra torba, ali i skupocene cipele.

Torbu kao glavnu žensku “opsesiju”, dizajneri svakodnevno veoma dobro naplaćuju. Postoje dizajneri koji su vrhunski majstori u svom poslu pa će svoje malo remek delo odlično da naplate, a postoje i žene koje će lake ruke dati hiljade i hiljade evra za jednu takvu kreaciju zvanu “ženska torbica.” Pomama za lepim i skupocenim torbicama kreće od 1920. godine a traje i do dan danas.

Bilo da su velike, male, elegantne, sportske, za svaki dan, za uveče, torbe su nešto za čim žene lude i spremne su da izdvoje ogromne količine novca. A ako je već neko spreman da izdvoji gomilu para za torbu u kojoj će nositi par stvarčica, zašto im uskratiti to zadovoljstvo?

Među pevačicama, sportistkinjama, glumicama i pripadnicama džet-seta istakle su se baš one, a kada vidite njihove “mezimice”, biće vam jasno i zbog čega.

Lepa Brena i Guči torba

 

Najveća zvezda bivše Juge, šetala je sa prijateljima i saradnicima centrom Zagreba, slikala se sa fanovima, a njen stajling je, kao i uvek, privukao najviše pažnje.Uz raskošnu belu bundu, Lepa Brena je uparila šal sa leopard šarom, a zvezda stajlinga bila je trendi Guči torbica koju obožavaju sve influenserke.  Cene ovih modela su od 3.000 do čak 7.000 evra.

Seka Aleksić i Luis Viton Torba

Printscreen/Instagram

 

Pevačica Seka Aleksić strastveni je ljubitelj firmirane i skupe garderobe, a posebnu ljubav gaji prema tašnama. Ona se sada pohvalila novom torbom koja je san većine žena.

Kako spada u red najbolje stilizovanih ličnosti sa domaće javne scene, nije ni čudo što Seka Aleksić izdvaja pozamašne sume novca na garderobu i propratne aksesoare. Seka u ruci drži Luj Viton torbu, prelep model koja vredi čak 4.050 dolara, tačnije 419.000 dinara.

Severina i Luis Viton torba

Seve se pohvalila na Instagramu da se sa putešestvija konačno vratila kući, te je uz veliki osmeh taj trenutak obeležila i fotografijom na Instagramu. Veliku pažnju privukao je njen kaput koji je obukla – dug, pufnast u divnim jesenjim bojama koje se prelivaju, od žute do narandžaste koja košta oko 2.700 evra.

BONUS VIDEO