in

Baš zbog ove TRI “MANE” svaki muškarac postaje NEODOLJIV: Prosto volimo kada se OVAKO malo “ZAPUSTITE”

Činjenica je da fizički izgled bitan, ali ne i presudan. Dok neki detalji mogu da učine nekog muškarca posebnim i šarmantnim, drugi mogu pogrešno da se protumače, pa će ista taj muškarac delovati zapušteno i umorno.

Neke žene prosto vole muškarce sa dugom bradom, a druge više preferiraju one sa kratkom i urednom “bradicom”.

Sve u svemu, ukusi su različiti, ali žene su se ipak složile da ove tri muške “mane” mogu da deluju izuzetno privlačno, ako se lepo “zapakuju” i prezentuju.

Stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u anketi koju je sproveo sajt “Match.com”, potvrdilo je da popularne “pločice” na stomaku nisu toliko privlačne koliko se o tome priča.

Žene su izjavile da im je draže da vide prirodni stomačić koji opisuje “normalnog” frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. 

Brada

Mlada brada stara svega dan ili dva, pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. 

Muškarac koji uz odgovarajuću odeću uspeva da uklope “ležernu” bradicu, žene kažu, postaje “fraje i po” koji im daje “znak” da je opušten čak i u najstresnijim situacijama.

Znakovi starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene prosedu kosu doživljavaju kao vrlo seksi.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znake starenja, žene će radije odabrati muškarca koji ima malo sedih, nego onog koji provodi više vremena u frizeraju od njih, piše “Zadovoljna.hr”.

 

ŽENE se kunu u ovaj RECPET: Par kapi OVOG ULJA preporodiće vašu OŠTEĆENU kosu za samo PAR DANA