in

BAKA (64) izgleda kao SESTRA SVOJOJ UNUCI : Viđa se sa MNOGO MLAĐIM MUŠKARCEM, a otkrila je da svako može da USPORI proces STARENJA!

Naravno u moru fitnes instruktora ništa ne bi bilo čudno da Lesli nema 64 godine. Mnogi tvrde da baka izgleda kao tinejdžerka, a vežba pet puta nedeljno kako bi zadržala formu i trbušne mišiće.

Njena  svakodnevnu rutina  uključuje šest jednostavnih koraka i tvrdi da svako  može da uspori proces starenja.

“Definitivno mislim da žene dolaze na svoje kako starimo – imamo više samopouzdanja i osećamo se seksi, pogotovo ako smo u formi i zdrave. Zapravo možemo da usporimo proces starenja zdravom ishranom i redovnim vežbanjem”, ispričala je Lesli.

Lesli, inače vežba zajedno sa svojom 20-godišnjom unukom Tiom i kaže kako je mnogo onih koji misle da su njih dve sestre.  Ona je svoju fitnes priču započela u 49. godini i tada je privukla pažnju, a njena građa  joj pomaže da ostane samouverena i na ljubavnom polju. 

Tako je Lesli otkrila da trenutno izlazi s mlađim muškarcem. “Muškarac s kojim se viđam je mlađi od mene, ali ja nikad ne razmišljam o tome. Samopouzdanje je za mene pobeda. Ako je muškarac dovoljno hrabar da mi priđe, pogleda me u oči i pozove me da izađemo, on je prilično hrabar čovek. Ovih dana muškarci su prilično sramežljivi kada je u pitanju prilaženje ženama jer se čini da se sve radi na internetu”, objasnila je.

Rekla je da inače uvek bira mlađe muškarce i da joj je to ostalo još od tinejdžerskih dana. Da bi je muškarac privukao treba da neguje sličan stil života i da bude energičan. Dodala je i da ne bi imala ništa protiv da joj unuka izabere dečka.

 

Ako SVAKOG DANA budete jeli U OVO VREME-skinućete sav VIŠAK KILOGRAMA!