in

Zbog NEMARNOSTI roditelja preminula devojčica (16): Ovo NIKAKO nisu smeli da dozvole

Međutim, kada je pandemija udarila, neizbežno je ostala zaglavljena kod kuće. Njeni roditelji su grubo zanemarili brigu o svojoj ćerki. Devojčica je bila vezana za krevet, nije mogla da se kupa ili koristi toalet. Posle nekoliko meseci umrla je. Roditelji su se u sredu (1. marta) pojavili na sudu i saslušali presudu.

Tinejdžerka je umrla u oktobru 2020. godine u svojoj sobi, koja je bila pretrpana i izuzetno prljava. Poslednjih šest meseci života, zbog invaliditeta i morbidne gojaznosti, nije mogla da ustane iz kreveta, da se opere ili da koristi toalet. Takođe, dugo nije išla kod lekara.

Sudija je tokom suđenja istakla da je ranije devojčica, uprkos invaliditetu, igrala košarku u invalidskim kolicima, a njena gojaznost bila je posledica nemara njenih roditelja, koji su je hranili isključivo fast fudom. U poslednja tri meseca njenog života, naručili su hranu za preko hiljadu funti.

Oba roditelja proglašena su krivima za ubistvo iz nehata iz grubog nehata – otac je osuđen na 7,5 godina zatvora, a majka na šest godina.

BONUS VIDEO