in

Zavoleli smo Daninu kao lepu Rosu u “Montevideu”: Iznenada je nestala, a sada se ponovo vratila nakon teške životne drame

Uloga mlade Rose vinula je u zvezde, ali je njena životna priča doživela neočekivan obrt i Danina je nestala sa malih ekrana. 

– Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u “Montevideu”. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga – rekla je Danina u jednom intervjuu.

Važnu odluku u životu Danina je donela 2013. godine, kada je rešila da se povuče iz glume i da osnuje porodicu.

 

 

Lepa Rosa, se pred oltarom u crkvi Svetog Marka udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima. Njih dvoje su se upoznali 2012.

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju, ali svega 12 meseci kasnije okončan je teškim razvodom. Danina je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja.

Dve godine kasnije obavili su građansko venčanje u Sidneju, ali posle nekoliko meseci Danina je bez medijske pažnje spakovala kofere i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd. Samo dvanaest meseci nakon građanskog venčanja Danina i Aleksandar su se i razveli.

– Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo – pričala je Danina tada.

 

 

– Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zaisteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake – rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se, očeigledno, promenile, pa smo imali prilike da je vidimo u seriji “Igra sudbine”, kao i seriji “Zakopane tajne” i “Klan”.

 

 

Danina je rođena 1986. u Sarajevu, ali je odrastala u Australiji, gde se preselila zbog rata. Popularnost je stekla u seriji “Pare ili život”, a tu ulogu dobila je kada se vratila u Srbiju