in

Uhvaćena u NEPRIMERENOJ “akciji” u kolima: Nekada najlepša žena na svetu, mislila je da je NIKO ne gleda, pa ZGROZILA prolaznike

Sindi Kraford, koja je nekada punila medije svojom seksepilnošću, snimljena je bez trunke šminke i u radnji koja je pomalo smešna.

 

Ipak, i poznata lepotica je samo žena od krvi i mesa koja ne radi ništa drugo što ne radi svako od nas, s tim da nismo svi pod budnim okom paparaca. Iako je uslikana bez šminke, Sindi Kraford ne haje previše za to uzevši u obzir da je više puta isticala da u ovim godinama više obraća pažnju na preparativnu kozmentiku, a ne dekorativnu, što znači da više pažnje pridaje preparatima za negu kože, nego šminki.

 

– Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama – istakla je za “Vogue” jednom prilikom.

 

Profimedia

 

Krafordova je objasnila i šta podrazumeva pravilna briga za kožu, objasnivši da to znači obavezno čišćenje ujutru i uveče, toniranje kože i nanošenje kvalitetne hidrantne kreme koja bi trebalo da sadrži i visoki nivo SPF-a. Ona je naglasila da je poželjno u dnevnu rutinu uvrstiti i serum, ako imate probleme sa kožim poput proširenih pora i hiperpigmentacije.

Od Kleopatre je preuzela jedan trik za održavanje hidratantnosti i negu kože, a u pitanju je kombinacija mleka i kisele vode. Ona smatra da je ovo nežan piling koji momentalno kožu čini svežom. Dodala je i da mlečna kiselina pomaže da se mrtva i suva koža oljušti, kao i da hidrira i posvetljuje kožu.

Profimedia

 

 

 

Inače, proslavljenu manekenku su paparaci nedavno usnimili u bikiniju, ali je svojim fotografijama samo pokazala da i u šestoj deceniji zadaje domaće zadatke što se izgleda i forme tiče.

– Trudim se da imam 20 mnuta kardio treninga najmanje tri puta nedeljno. Zatim, radim od 30 minuta do sat vremena stare iskoke, čučnjeve, dižem tegove – to su proste stvari koje sam naučila pre 30 godina – otkrila je svojevremeno.