in

Tejlor Svift nakon premijere – Najžena

Tejlor Svift, koju je Tajm magazin proglasio osobom godine, viđena je juče kako napušta premijeru filma ,,Jadne stvari” (eng. ,,Poor Things”), u kome glavnu ulogu igra Ema Votson. Ova crna komedija se bazira na životu Bele koju oživljava naučnik Gudvin Bakster, nakon čega ona otkriva svet i bori se za svoja prava.

Izgleda da je slavna kantautorka bila zadovoljna ostvarenjem, smeškajući se po izlasku sa premijere, u društvu glumaca, Roberta Patinsona, poznatog po sagi ,,Sumrak”, i Suki Voterhaus koju ste mogli da zapazite u filmu ,,S ljubavlju, Rouzi”.

Tejlor je nosila elegantnu crnu haljinu pripijenu uz telo koju je sparila sa ženstvenim štiklama, zlatnom torbicom i minimalističkim zlatnim nakitom. Preko haljine nosila je krzneni crni kaput, a na usnama je naravno imala jarko crveni ruž koji je postao njen lični pečat.

Njena prijateljica Suki, bila je obučena u svilenkasti beli komplet preko kog je nabacila kratku crnu jaknu, dok je Robert Patinson bio u njegovom prepoznatljivom ležernom autfitu. Nosio je trenerku, sivu majicu preko koje je obukao košulju i crnu jaknu. Ceo aufit je kompletirao crnim patikama i kačketom.

 

 

Podsećamo, Tejlor Svift je nedavno proglašena za osobu godine od strane magazina Tajm, zahvaljujući njenim mnogobrojnim muzičkim uspesima, uključujući i njenu mega popularnu turneju Eras. Ona je za magazin istakla da je ,,trenutno najponosnija i najsrećnija nego ikada, i najviše kreativno ispunjena i slobodna”.

 

 

Tejlor je takođe spomenula i slavnog dečka, Trevisa Kelsija, otkrivajući kako i kada su golupčići počeli da se zabavljaju. Ne, to se nije desilo na njegovoj utakmici. Pevačici je bilo gotovo komično što su manje više svi mislili da je to bio njihov prvi dejt. Istina je da su tada već uveliko bili u vezi.

 

Bonus Najžena: