in

Sloboda Mićalović je objavila fotografiju sa svojim SESTRAMA: Ne zna se koja je LEPŠA od njih tri, a komentar je ostavila i Monika Beluči

 

Sloboda i Dragana Mićalović su uveliko poznate javnosti, one su poznate pozorišne i filmske glumice. Sestre Mićalović su svojim talentom i posebnošću svakako postale i same po sebi brend. Ipak, nisu samo njih dve deo poznate porodice.

 

 

Tri sestre su veoma bliske i to se da zaključiti na osnovu zajedničkih fotografija koje objavljuju na društvenim mrežama, ali i komentarima ispod njih, u kojima uvek “podsete” jedna druga da se “vole najviše na svetu” i uvek podržavaju jedna drugu.

Printscreen/Instagram

 

Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se pre nekoliko godina, tokom rada na filmu “Na mlečnom putu”, Emira Kusturice, a slavna svetska glumica ne krije koliko je oduševljena koleginicom iz Srbije.

Sloboda je podelila fotografiju sa svoje dve sestre, nakon čega se u komentaru odmah oglasila Monika, ostavivši joj tri emotikona srca.

Sloboda je na fotografiju uzvratila istim emotikonima, pa je jasno da su glumice ipak ostale u dobrim odnosima nakon zajedničke saradnje na filmu.