in

Skoro niko ne zna da je ova poznata VODITELJKA bila kuma na venčanju Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića (FOTO)

Te 2006. godine, Nataša Bekvalac je stala na ludi kamen i rekla sudbonosno DA vaterpolisti Danilu Ikodinoviću.

Venčali su se u Crkvi svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima, a onda su u stanu obavili građansko venčanje u prisustvu najbližih prijatelja.

Nataša i Danilo su važili za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj estradi. Iako su se razveli, ostali su u odličnim odnosima pre svega zbog ćerke Hane koja je skoro napunila 16 godina. 

Međutim, i danas, skoro 20 godina od njihovog venčanja, malo ko zna da je jedna poznata voditeljka bila kuma na Natašinom i Danilovom venčanju 2005. godine. 

U pitanju je svima dobro poznato TV lice koje znamo iz emisija “Muzička kutija”, “Grand parada” i “Neka pesma kaže”.

Da, u pitanju je Nataša Ilić.

Voditeljka i pevačica su se družile dugi niz godina, a poznaju se iz Novog Sada, u kojem su obe rođene. Kume su bile zajedno i u dobru i u zlu, pa je tako pevačica voditeljki bila velika podrška kada je 2010. godine obolela od tumora pljuvačnih žlezda. Opaku bolest je pobedila i vratila se svom poslu. 

U međuvremenu, Nataša Bekvalac je još dva puta stala na ludi kamen.

Nakon Danila, ljubav je potražila sa rukometašem Ljubom Jovanovićem sa kojim je bila u braku od 2015. do 2017. godine i sa Lukom Lazukićem sa kojim se venčala 2017. godine, ali se razvela dve godien kasnije.

BONUS VIDEO