in

Sedam godina je SVAKOG DANA pila po jedno ENERGETSKO PIĆE: Zdravlje joj je ozbiljno NARUŠENO, a pogledajte kako danas izgleda njeno TELO

 

Svi znju da su energetska pića loša po zdravlje, ali i dalje ih dosta konzumiraju. I male količine su opasne, a kamoli kada to neko konzumira svakodnevno. Ona sadrže visok nivo kofeina i utiče na krvni sistem. Zbog svog sastava mogu da dovedu do ozbiljne zavisnosti. Leči se na isti način kao i sve druge bolesti zavisnosti.

Dion Perat je bivša zavisnica od energetskih pića, ali i danas nosi posledice. Ona je kao tinejdžerka pila i do 5 energetskih pića dnevno. Nije osećala nikakve simptome sem ustreptalosti srca, što joj nije smetalo već joj bilo zanimljivo. Nedavno je na svojoj fejsbuk stranici podelila sliku na kojoj nosi holter monitoring jer i dalje ima probleme sa srcem.

Printscreen/Facebook Dion Parratt

 

Ispod slike je napisala da ovako završe oni koji se utapaju u energetskim pićima. Da mora da nosi kutiju sa sobom i bude umotana u žice. Želela je da osvesti mlade da ne završe kao ona i apelovala je na roditelje da zabrane deci da uzmu ikada taj otrov.

Dok je pila ta pića prestala je i da jede da bi smršala tako da joj se sada gadi hrana pa ima dodatne zdravstvene probleme. Na jedan komentar Dion je ovo odgovorila:

„Nisam imala nikakve smetnje, osim ubrzanog rada srca, u čemu sam i uživala, jer sam se osećala kao na oblacima. Tek kada sam drugi put izgubila bebu, doktori su uočili nepravilnosti u radu mog kardiovaskularnog sistema. Tako da je najbolje da razmislite da li želite da umrete mladi”, poručila je.

BONUS VIDEO