in

Šakira svekrvi zadala “poslednji” udarac: Pred put u Ameriku na terasi ostavila nešto jezivo (FOTO)

Šakira i Pike više od šest meseci ne žive zajedno, a sve nakon saznanja da je fudbaler vara sa mlađom devojkom koja je radila u njegovoj kompaniji. 

Veza Pikea i mlade Klare Čije Marti je otkrivena i ubrzo je par odlučio da stavi tačku na svoju vezu koja je trajala 12 godina i iz koje par ima dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

Nakon nekoliko meseci ćutanja kolumbijska pevačica je odlučila da na svaki mogući način bivšem partneru upropasti život.

Profimedia

 

 

Poslednje što je uradila, navodno, je da je u blizini kuće Pikeovih roditelja postavila lutke veštice. Prema pisanju medija Pikeova majka je tražila da se te lutke uklone, što je pevačica i uradila pre izvesnog vremena. Ipak, tu nije bio kraj pakostima koje je Šakira pravila.

Ona je navodno zagradila prolaz koji je delio njenu i kuću Pikeovih roditelja, puštala je glasno svoju “osvetničku pesmu”, zabranila je deci da bivšu svekrvu zovu telefonom.

I taman kada su pomislili da će se odmoriti od svega što im je Šakira priređivala, jer uskoro odlazi u Ameriku gde će živeti sa sinovima dogodilo se nešto što je ponovo uzdrmalo javnost. Veštica na terasi se vratila…. Naime, kako mediji navode, Šakira je odlučila da vešticu lutku ponovo stavi na terasu i to baš tako da gleda u kuću Pikeovih roditelja. 

Ovaj njen potez sigurno se neće dopasti bivšoj svekrvi, a kakva će biti njena reakcija ostaje nam da vidimo u narednim danima.

 

BONUS VIDEO