in

Pevačicu su zbog težine i deformisanog lica svi napadali: Ponovo se pojavila u JAVNOSTI i svima je “ispala vilica”

Lana Del Rej (37) je poslednjih meseci retko viđana u javnosti, a jedan od razloga su negativni komentari o njenom izgledu. Naime, svako pojavljivanje pevačice pratile su kritike jer ne izgleda kao na početku svoje muzičke karijere. Lana se ugojila oko 20 kilograma i zbog toga joj se lice promenilo, kao i zbog toga što je ranije, kako je i sama priznala, preterala sa filerima.

Profimedia

 

Ipak, sve ovo nije izgovor za stravične komentare i uvrede koje svakodnevno dobija na svoj račun. Deo javnosti je tražio svaku manu na njoj kao da vredi samo zbog svog izgleda. Pevačica je zbog toga odlučila da se povuče i napravi pauzu od nastupa. Ali u četvrtak je odlučila da napravi izuzetak. Posle dužeg vremena, pojavila se u javnosti u Los Anđelesu na dodeli Bilbord nagrada za žene u muzici. Mnogi pogledi su bili upereni u nju. Lana je blistala u raskošnoj, žutoj, čipkanoj haljini sa cvetnim ukrasima na rukavima, a sa osmehom na licu prošetala je ispred paparaca. Odevnu kombinaciju upotpunila je prepoznatljivom retro frizurom i jednostavnim zlatnim pumpama sa nižom potpeticom i izgledala je sjajno.

Profimedia

 

Mnoge je podsetila na period kada se tek pojavila na muzičkoj sceni, a fanovi su bili oduševljeni njenim izgledom. Ni najstroži kritičari ovoga puta nisu mogli da joj zamere i mnogi se nadaju da je tako najavila povratak u studio i nove pesme.

Inače, Lana je u jednom trenutku publici otkrila da godinama lekari nisu mogli da utvrde od čega boluje, što ju je dovelo do teške depresije. Zbog toga je jednom otkazala svoju evropsku turneju. Nažalost, to nije bio prvi put da pevačica ima problema sa zdravljem. Kako je sama rekla, sa 14 godina je prvi put otišla na rehabilitaciju od alkohola. „Pila sam alkohol kad god sam imala priliku, a to je bilo često. Tada je sve izgledalo dobro. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na rehabilitaciju – otkrila je pevačica, koja je kasnije koristila i nedozvoljene supstance.

 

 

Danas je Lana sve to ostavila iza sebe, a negativni komentari joj ne smetaju. Kako prenose strani mediji, ona je srećna i u ljubavi, a posle veze sa policajcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje i sa kojim je bila verena, od oktobra prošle godine navodno je u vezi sa poznatim muzičkim producentom Džekom Donoguom. (33).