in

Ove haljine će obeležiti PROLEĆE 2023: Monika Beluči i Eva Mendes ih nose, a mi smo ODLEPILE za jednom cvetnom

 

Iako se haljine nose tokom cele godine, proleće donosi poseban osećaj kada možete nositi omiljenu haljinu bez potrebe za debelim čarapama i jaknom. Stručnjaci za modu predviđaju da će proleće biti obogaćeno ljubičastim i roze nijansama, dok će cvetni dezeni biti neizostavan deo garderobe.

Kao preporuka za izbor haljina, uvek je najbolje odabrati prirodne materijale koji će vam pružiti udobnost i slobodu pokreta, a dužine haljina se kreću od maksi do mini, u zavisnosti od prilike i ličnog stila. 

Kada je u pitanju moda, dve zvezde koje su našle zajednički jezik su Monika Beluči i Eva Mendez, koje su nedavno oduševile javnost svojim izborom cvetnih haljina. Ove dve dive nisu samo talentovane glumice, već su i inspiracija za mnoge žene širom sveta koje traže savršen modni izgled.

Monika Beluči, koja je poznata po svom sofisticiranom stilu. Njen izbor je bio haljina pastelnih boja sa cvetnim motivima, koja je istakla njenu senzualnost i eleganciju. Ova haljina će svakako biti trendi komad u prolećnoj garderobi i predstavlja sjajnu opciju za sve one koji traže lepršav i ženstven izgled.

Profimedia

 

Eva Mendez, s druge strane, izabrala je haljinu sa cvetnim dezenom u jarkim bojama, koja je bila prilagođena njenom modernom stilu. Ova haljina je bila idealan izbor za prolećnu šetnju gradom, jer kombinuje ženstvenost sa urbanim šarmom.

Profimedia

 

Cvetni dezeni su oduvek bili popularni u prolećnoj modi, a ovogodišnji trend će biti uzbudljiviji nego ikad pre. Narandžaste i ciklama nijanse su u centru pažnje, a cvetni dezeni će biti neizostavni deo garderobe. Dužine haljina će se kretati od mini do maksi, a prirodni materijali će biti ključni za udobnost i slobodu pokreta.

Monika Beluči i Eva Mendez su samo dve od mnogih modnih ikona koje nas inspirišu da stvorimo sopstveni, jedinstveni stil. Njihovi izbori haljina sa cvetnim dezenom su savršen primer kako da spojimo eleganciju i lepršavost, a da istovremeno izgledamo moderno i trendi.