in

Njihov razvod je koštao 90.000 evra: Majka petoro dece se PONOVO UDALA za istog čoveka, sve je iznenadila njena ŽIVOTNA priča

 

– Pre pet godina bila sam samohrana majka trojice dečaka koji nisu mogli da priušte ništa što nije polovno, a sada pakujem poklone za koje ranije nisam imala para. Preudala sam se – za bivšeg muža. Ponovo sam srećna i zaljubljena – rekla je žena koja se na TikToku predstavlja kao Ejms.

 

Kaže da ih je razvod koštao oko 90.000 evra, da bi četiri godine kasnije shvatili da i dalje žele da budu zajedno. Ponovo su se venčali i dobili još dvoje dece.

– Pre razvoda smo se stalno svađali i vređali. Ne mogu da verujem da smo ponovo zajedno i da imamo još dva sina. Sada uživam da ga gledam kako igra fudbal sa naših pet sinova dok spremam večeru – rekla je ona.

– Ne mogu da verujem svojoj sreći i koliko mi se život promenio – dodala je ona.

Ejms je otkrila da su deca glavni razlog zašto su odlučili da pokušaju ponovo.

– Naša deca znaju, nadam se, da iako naš prvi brak nije prošao onako kako smo očekivali, da su oni razlog zašto smo odlučili da se pakleno borimo i uspemo. Verujem da će ovaj drugi pokušaj biti zauvek i da će naši sinovi jednog dana pričati o tome svojoj deci – rekla je ona.

Ova majka sa skoro 50.000 pratilaca redovno deli detalje iz svog privatnog života, uključujući i romantična iznenađenja koja joj priređuje suprug, prenosi The Sun.