in

Njene EKSPLICITNE scene smo morali da vidimo: “Strahujem od SIROMAŠTVA, zato radim sve što mi ponude”

 

Glumica Sidni Svini, koja glumi u seriji “Euforija”, izazvala je veliku pažnju medija zbog svojih provokativnih promotivnih fotografija, ali se ne kaje, prenosi Wanted.

S obzirom da je odrasla u siromaštvu i gledala kako borba za preživljavanje uništava njenu porodicu, odlučna je da zaradi što više novca.

“Prihvatam poslove jer moram. Ne plaćaju glumce kao nekada, a vi više ne dobijate dodatne honorare od strimera. Afirmisane zvezde i dalje dobijaju platu, ali moram da dam pet posto svom advokatu, deset. procenta agentima, tri procenta poslovnom menadžeru. Moram da plaćam svog publicistu svakog meseca, što je više od moje hipoteke”, objašnjava svoju situaciju Svini.

Pošto ima priliku da promoviše svoju novu kolekciju, odlučila je da je iskoristi, iako, naglašava, ne želi da joj se sudi na osnovu izgleda, što joj se dešavalo kroz život. Ona objašnjava da je najveća zabluda o njoj – „Imam velike grudi, plavuša sam i to je sve što imam”. Odlučna je da dokaže da je ta činjenica potpuno pogrešna.

Od skromnih početaka u Spokeneu, njena porodica se preselila u Los Anđeles i bankrotirala pokušavajući da joj pomogne da pokrene karijeru. Sidni, koja je takođe glumila u “White Lotos”  u filmu “Bilo jednom u Holivudu” Kventina Tarantina, zna kako je to boriti se za svoje mesto u industriji kojom dominiraju „nepo bebe“, aludirajući na decu poznatih ličnosti.

„Možda sam morala da radim duže da prođem kroz ista vrata na koja su oni mogli da prođu. Ali ne mogu ništa da uradim povodom toga“, kaže Svini. Ali nije samo siromaštvo obeležilo njeno odrastanje.

Svoju porodicu opisuje kao „uglavnom Rues“, misleći na oporavljenu zavisnicu od droge u seriji „Euforija“ koju igra Zendaja. Zbog ove porodične predispozicije koja izaziva zavisnost, ona sama gotovo nikada nije konzumirala piće ili drogu.

„Živeli smo u jednoj sobi. Mama i ja smo delile krevet, a tata i moj mlađi brat su delili kauč. Gledajući sada unazad, to nema smisla, jer ako nisu mogli da priušte da putuju iz Spokena u Los Anđeles, naravno da nisu mogli da priušte život u L.A.-u“, zaključuje glumica.

Uvek kažu da nisi ti kriv. Ali ja sam kriva”, kaže ona. Sidni je očajnički želela da ponovo okupi svoju porodicu i planirala je da kupi njihovu porodičnu kuću novcem koji je zaradila glumom čim je napunila 18 godina. Međutim, uprkos malim ulogama u velikim TV serijama „Heroji“, „90210“ i „Uvod u anatomiju“, nije imala ni približno dovoljno novca da uradi tako nešto.

“Imala sam samo 800 dolara na svoje ime. Moji roditelji više nisu bili zajedno i nisam mogla ništa da im pomognem. Nikada u životu nisam toliko plakala”, priseća se ona. Osim toga, prijatelji i rođaci su je stalno pitali kada će se vratiti kući i naći „pravi posao”.

A onda je stigla 2018. i nakon nekoliko godina u kojima se osećala kao da radi praktično ni za šta, Sidni je dobila Netfliks projekat „Sve je sranje!“ i uloga dečje neveste Eden Spenser u hit seriji „SLuškinjina priča”. Sledeće godine Tarantino joj je dodelio ulogu Dajane „Snejk” Lejk u filmu „Bilo jednom u Holivudu”, a potom je usledio angažman u „Euforiji” gde je igrala lik zle tinejdžerke Kesi.