in

Nije ni slutila da će naći MUŽA u Srbiji: Svekrva mi je rekla da bez ovog NE MOGU da se udam

Sve se promenilo kada je pre 10 godina upoznala Slobodana iz Prijepolja. Iako su kulturološke i jezičke razlike bile ogromne, magična ljubav sve ih je obrisala.

– Zaljubila sam se u svog supruga na prvi pogled i rešila da ostanem u Srbiji. Odmah sam shvatila da se nalazim u sredini gde su ljudi dobri, tačnije u čitavoj Srbiji. Prvo što sam naučila kada sam stigla u Prijepolje jeste da spremam pite, za koje mi je svekrva kroz šalu rekla da ne mogu da se udam ako to ne znam, pa sam ja potrudila – priča Mimi kroz osmeh za agenciju RINA.

Vremenom je ovaj neobični ljubavni par dobio dvoje prekrasne dece, Vasila i Rosu. Ovu prijepoljsku snajku svi su lepo prihvatili, a malo po malo Mimi se u Srbiji ostvarila i kao preduzetnica jer je otvorila salon za masažu i negu. Osim porodice i prijetelja, veliku podršku pružile su joj i komšije koje su je brzo zavolele.

RTS/SCREENSHOT

 

– Stekla sam bogato iskustvo u Indiji, tačnije u Mombajiju radeći i trenirajući po šest meseci sa stručnjacima i američkim doktorima tehnike fizioterapije kao i tretmane lica. To iskustvo prenela sam u Katar, radeći 10 godina, međutim ljubav je umešala prste i put me je naveo u Prijepolje. Kada su mi deca odrasla odlučila sam da pokrenem biznis i to je zaista dobro zaživelo i ko jednom dođe kasnije postaje stalan gost salona – iskrena je Mimi.

Da se i te kako dobru uklopila stigla je u zvanična potvrda prošlog leta, kada je Mimi na jednoj letnjoj manifestaciji izabrana za najbolju prijepoljsku snajku.

BONUS VIDEO